Cel mai scandalos triunghi amoros de la Hollywood – Woody Allen, Mia Farrow şi Soon-Yi

4 asta e buna jpg jpeg

Woody Allen este unul dintre cei mai mari regizori de la Hollywood, cu o viaţă personală care a atras, de-a lungul anilor, destule critici şi acuzaţii. Faimosul cineast era într-o relaţie stabilă cu actriţa Mia Forrow atunci când şi-a început aventura cu fiica ei adoptivă, Soon-Yi.

Farrow, fosta soţie a muzicienilor André Previn şi Frank Sinatra, are 14 copii în total – trei biologici şi restul adoptaţi. Printre cei patru înfiaţi şi crescuţi cu Previn s-a numărat şi Soon-Yi, care este, în prezent, soţia lui Woody. Soon-Yi a fost înfiată dintr-un orfelinat coreean în 1977, când avea aproximativ 7 ani. În ianuarie 1992, când Allen şi Farrow erau deja împreună de 12 ani, Mia a găsit acasă la regizor nişte fotografii nud cu Soon-Yi, care avea 21 de ani la acea vreme.

Întrebat ce e cu acele fotografii pornografice de-a dreptul, Woody a răspuns că de-abia începuse o relaţie sexuală cu fiica adoptivă a iubitei lui în urmă cu două săptămâni. Iar, în august 1992, Woody a emis un comunicat de presă în care a declarat că era îndrăgostit de Soo-Yi. Acela a fost momentul în care relaţia Woody Allen – Mia Farrow s-a încheiat şi a început unul dintre cele mai răsunătoare scandaluri de la Hollywood.

Tot în august 1992, Dylan Farrow, care avea 7 ani atunci, a spus că Allen o agresase sexual. Cu toate că n-a fost acuzat niciodată penal pentru asemenea infracţiune, regizorul a pierdut custodia copiilor lui şi a spus lumii întregi că Farrow a învăţat-o pe Dylan să mintă cu privire la agresiunea sexuală doar pentru că era geloasă că Woody o părăsise pe Mia pentru fiica ei adoptivă, Soon-Yi.

În anul în care a ieşit la iveală relaţia ei cu Woody Allen, Soon-Yi a oferit unul dintre rarele interviuri date presei. A declarat, în Newsweek, următoarele: „Nu sunt o floricică delicată şi retardată, care a fost violată, molestată şi agresată de un tată vitreg malefic – nici vorbă de aşa ceva!”

Să presupunem, pentru o secundă, că Allen are dreptate şi că Mia Farrow a născocit, din gelozie, acuzaţii grave la adresa unui dintre cei mai mari regizori în viaţă, însă tot rămân nişte semne de întrebare cu privire la relaţia dintre cei doi soţi. Între Woody şi partenera lui de viaţă există 35 de ani diferenţă şi momentul în care s-au întâlnit ei doi a fost complet nepotrivit pentru a ne duce cu gândul la o posibilă idilă – Soon-Yi n-avea mai mult de 8 ani atunci. Alt semn de întrebare e legat de faptul că Woody declarase, la un moment dat, că el nu avusese aproape niciun contact cu Soon-Yi până în 1990, iar în 1997 era deja însurat cu ea.

Ambii soţi au fost şi sunt în continuare destul de vagi cu privire la începutul relaţiei lor sexuale, cu toate că există destule persoane care susţin că cei doi s-au cuplat când ea era încă în liceu şi, implict, o minoră. Cei doi susţin că şi-au ţinut idila secretă, la început, pentru a nu face prea multe valuri în familie şi pentru că erau convinşi că aventura lor nu va dura în timp. „Eram convinsă că voi cunoaşte pe cineva la faculatate şi că asta va fi tot”, a precizat doamna Allen pentru presa americană. „Aventura noastră a devenit o relaţie în adevăratul sens al cuvântului abia după ce Woody a fost acuzat de molestare sexuală.”

Dar acuzaţiile respective i-au fost aduse regizorului în august 1992, adică la şapte luni după ce Mia descoperise imaginile nud cu Soon-Yi acasă la Allen. Aşadar anumite lucruri nu prea se leagă. Şi tot partenera de viaţă a regizorului a fost cea care a recunoscut că relaţia ei cu Woody s-a suprapus bine-mersi peste relaţia acestuia cu Mia Farrow: „A fost o mare trădare din partea noastră a amândurora, un lucru groaznic pe care-l făceam, un şoc pe care i l-am provocat amândoi.” Cu alte cuvinte, un menage a trois în toată regula!

“Oamenii cred că eram tatăl lui Soon-Yi, că mi-am violat şi m-am însurat cu fiica mea minoră şi retardată”, a spus, la un moment dat, Woody Allen. Şi nu a fost aşa? Soon-Yi a ţinut să precizeze că actualul ei soţ n-a fost niciodată un tată în adevăratul sens al cuvântului pentru ea: „Woody nu era interesat să ne cunoască pe noi, copiii...” Dar ne e clar tuturor că soţia lui ar spune orice pentru a-şi apăra jumătatea, nu?

Foto - ShutterstockRecente

inot   piscina   woman gb77933578 1280 jpg
olivia newton john jpeg
vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg