Cadouri ciudate primite de vedete la nuntă. Cui i s-a oferit în dar o bicicletă, dar hârtie igienică?

Este minunat să primești cadouri, dar ce te faci dacă la nunta ta primești în dar hârtie igienică sau urși koala? Acestea sunt doar o parte dintre cadourile ciudate pe care vedetele le-au primit de la invitați în cea mai importantă zi din viața lor. 

image

Poate fi dificil să găsești cadoul perfect de nuntă. Deseori, apropiații mirilor fac multe cercetări pentru a descoperi care poate fi darul ideal prin care își pot exprima sentimentele pe care le au pentru proaspeții căsătoriți. Unii reușesc să achiziționeze cadoul perfect, însă alții nu se descurcă atât de bine la acest capitol. De aceea, am întocmit o listă cu cele mai ciudate cadouri de nuntă pe care atât vedetele, cât și cuplurile regale le-au primit la ceremoniile lor. 

Prințul William și Kate Middleton 

Căsătoria Prințului William, Duce de Cambridge, cu Kate Middleton a avut loc la data de 29 aprilie 2011. În loc de cadouri fizice, Kate și William le-au cerut oaspeților să doneze în contul unei organizații caritabile. Cu toate acestea, unii invitați au insistat să le ofere mirilor un cadou neașteptat. Mai exact, Ducele și Ducesa de Cambridge au primit în dar o bicicletă. 

Anne Hathaway și Adam Shulman

În 2012, actrița Anne Hathaway s-a căsătorit cu Adam Shulman în cadrul unei ceremonii, care a avut loc în aer liber. Se estimează că la nuntă au participat în jur de 150 de invitați, relatează „Vogue”. Printre invitați s-au remarcat și reprezentanții unei organizații care luptă pentru drepturile animalelor. Aceștia le-au oferit mirilor în dar o vacă, pe care au numit-o ulterior Peter. 

Madonna și Guy Ritchie

În anul 2000, cântăreața Madonna se căsătorea pentru prima oară cu nimeni altul decât Guy Ritchie. Nunta a fost spectaculoasă, la un castel din Scoția, unde artista a închiriat 21 de camere pentru oaspeți. Se spune că fastuoasa nuntă a costat aproximativ 1.5 milioane de dolari. La fel de spectaculoase au fost și cadourile pe care mirii le-au primit. Printre ele se numără și două suluri de hârtie igienică. Acest cadou bizar reprezintă o tradiție care simbolizează faptul că mariajul trebuie să fie lung și puternic, la fel ca un sul de hârtie igienică. 

Prințul Harry și Meghan Markle

La fel ca fratele său mai mare, Prințul Harry la nunta sa cu Meghan Markle, care a avut loc în 2018, le-a cerut invitaților să doneze în contul unei organizații caritabile. În ciuda acestui fapt, în ziua cea mai importantă din viața lor, cuplul a primit un cadou remarcabil: doi pui de koala, pe nume Harry și Meghan. 

Sursă foto: Pinterest Recente

Donatella Versace jpg
596cf8b29e5edde3c6ffec327094dd3a jpeg
Celebritati, Paris Hilton, Harry Styles, Kesha, Shutterstock jpg
Selma Blair și aliatul ei în lupta cu scleroza multiplă 0 Sursa  Instagram jpg
Jennifer Lopez, poreclă pentru gemeni 1 foto  Instagram jpg
Paris Hilton este disperata sa si gaseasca catelul jpg
13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg