Cadouri ciudate primite de vedete la nuntă. Cui i s-a oferit în dar o bicicletă, dar hârtie igienică?

Este minunat să primești cadouri, dar ce te faci dacă la nunta ta primești în dar hârtie igienică sau urși koala? Acestea sunt doar o parte dintre cadourile ciudate pe care vedetele le-au primit de la invitați în cea mai importantă zi din viața lor. 

image

Poate fi dificil să găsești cadoul perfect de nuntă. Deseori, apropiații mirilor fac multe cercetări pentru a descoperi care poate fi darul ideal prin care își pot exprima sentimentele pe care le au pentru proaspeții căsătoriți. Unii reușesc să achiziționeze cadoul perfect, însă alții nu se descurcă atât de bine la acest capitol. De aceea, am întocmit o listă cu cele mai ciudate cadouri de nuntă pe care atât vedetele, cât și cuplurile regale le-au primit la ceremoniile lor. 

Prințul William și Kate Middleton 

Căsătoria Prințului William, Duce de Cambridge, cu Kate Middleton a avut loc la data de 29 aprilie 2011. În loc de cadouri fizice, Kate și William le-au cerut oaspeților să doneze în contul unei organizații caritabile. Cu toate acestea, unii invitați au insistat să le ofere mirilor un cadou neașteptat. Mai exact, Ducele și Ducesa de Cambridge au primit în dar o bicicletă. 

Anne Hathaway și Adam Shulman

În 2012, actrița Anne Hathaway s-a căsătorit cu Adam Shulman în cadrul unei ceremonii, care a avut loc în aer liber. Se estimează că la nuntă au participat în jur de 150 de invitați, relatează „Vogue”. Printre invitați s-au remarcat și reprezentanții unei organizații care luptă pentru drepturile animalelor. Aceștia le-au oferit mirilor în dar o vacă, pe care au numit-o ulterior Peter. 

Madonna și Guy Ritchie

În anul 2000, cântăreața Madonna se căsătorea pentru prima oară cu nimeni altul decât Guy Ritchie. Nunta a fost spectaculoasă, la un castel din Scoția, unde artista a închiriat 21 de camere pentru oaspeți. Se spune că fastuoasa nuntă a costat aproximativ 1.5 milioane de dolari. La fel de spectaculoase au fost și cadourile pe care mirii le-au primit. Printre ele se numără și două suluri de hârtie igienică. Acest cadou bizar reprezintă o tradiție care simbolizează faptul că mariajul trebuie să fie lung și puternic, la fel ca un sul de hârtie igienică. 

Prințul Harry și Meghan Markle

La fel ca fratele său mai mare, Prințul Harry la nunta sa cu Meghan Markle, care a avut loc în 2018, le-a cerut invitaților să doneze în contul unei organizații caritabile. În ciuda acestui fapt, în ziua cea mai importantă din viața lor, cuplul a primit un cadou remarcabil: doi pui de koala, pe nume Harry și Meghan. 

Sursă foto: Pinterest 



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg