Cele mai frecvente proceduri estetice pe care şi le fac vedetele

1 whatsapp image 2021 10 13 at 11 37 55 jpg jpeg

Le admirăm, ne dorim să arătăm ca ele şi să avem zâmbetul pe care îl afişează de fiecare dată cu încredere. Nici chiar celebrităţile pe care le idolatrizăm nu au arătat aşa dintotdeauna, ci au investit de-a lungul timpului în imaginea lor. Procedurile estetice la care au apelat, pentru a se bucura de un zâmbet perfect, nu mai sunt demult un secret.

În plus, zâmbetul la care nici nu îndrăznim uneori să visăm poate fi obţinut atât de simplu. Hai să aflăm care sunt cele mai frecvente proceduri de estetică dentară pe care şi le fac vedetele.

Faţete dentare pentru un zâmbet de copertă

În topul celor mai frecvente proceduri de estetică dentară pe care şi le fac personalităţile publice sunt de departe faţetele dentare. Petele de pe dinţi, spaţiile inestetice dintre dinţi, strungăreaţa, dinţii ciobiţi, uşor strâmbi ori cu forme inegale, toate aceste dispar ca prin minune în momentul în care sunt aplicate faţetele. Conform National Health Service, procesul de aplicare al faţetelor dentare este similar cu modul în care este aplicată o unghie falsă. 

Aspectul final va fi unul spectaculos şi foarte natural, întrucât faţetele dentare sunt realizate din materiale extrem de estetice, precum ceramica, şi sunt 100% personalizate, pentru a se potrivi zâmbetului tău. Se pot realiza într-o singură şedinţă la medicul stomatolog protetician şi îmbracă perfect partea exterioară a dinţilor. Astfel, zâmbetul este complet transformat, uşor de întreţinut şi va deveni un accesoriu cheie al imaginii tale.

Aparatul dentar, secretul pentru dinţi drepţi la orice vârstă

Foarte multe vedete au purtat aparat dentar şi chiar l-au afişat cu mândrie. Dinţii înghesuiţi, încălecaţi ori cu distanţe inegale între ei pot fi aduşi în poziţia corectă la orice vârstă. Niciodată nu este prea târziu să te bucuri de dinţi perfect aliniaţi şi un zâmbet ce poate concura cu cel al celebrităţilor, cu şanse egale de a ajunge în top.

Dacă te îngrijorează etapa în care vei purta aparatul dentar, avem veşti bune. Aspectul estetic nu va fi o problemă, indiferent de timpul de aparat dentar pentru care optezi. Modelele clasice, cu brackeţi metalici, au devenit chiar un accesoriu la modă. Dacă îţi doreşti în schimb o variantă mai discretă, poţi alege şi aici dintr-o gamă variată de aparate dentare, de la cele transparente, până la cele invizibile, ce se aplică pe partea din spate a dinţilor. În ceea ce priveşte confortul, tratamentul ortodontic este unul uşor de urmat, iar rezultatul chiar merită.  

Albirea dentară profesională cu rezultate imediate

Zâmbetul perfect nu este perfect până când nu capătă şi culoarea pe care o dorim, un alb frumos, strălucitor, fără pete. Dacă ai ales deja faţetele dentare, poţi uita de petele inestetice şi dinţii îngălbeniţi ca urmare a consumului frecvent de cafea, ceai, vin roşu ori tutun. Faţetele dentare nu se pătează şi îşi păstrează nuanţa aleasă şi aspectul, ca în prima zi. În cazul dinţilor naturali, poţi obţine rezultate imediate cu ajutorul albirii dentare profesionale. În 60 de minute, te bucuri de o dantură cu până la 6 nuanţe mai albă şi un zâmbet pe care vei dori să îl arăţi cât mai des în public, în cercul de prieteni ori în poze. Vedetele ştiu deja acest secret şi merg la medicul stomatolog pentru a obţine zâmbetul alb ce le oferă încredere atât în viaţa privată, cât şi la fiecare apariţie în public.

Ce trebuie să ştii este că albirea dentară profesională are rezultate doar pe dinţii naturali. Procedura este una confortabilă chiar şi pentru pacienţii anxioşi. Primul pas, se aplică un gel special pe dinţi. Al doilea pas, dantura se expune unei surse de lumină albastră ce are rolul de a activa gelul şi a albi dinţii până la obţinerea nuanţei dorite. Procesul poate fi repetat o dată la 12 luni, pentru a menţine zâmbetul în nuanţa dorită. Spre deosebire de metodele de albire dentară din comerţ ori a tratamentelor naturiste, albirea dentară profesională este 100% sigură, nu are efecte adverse. Produsele de albire pe care le găsim în magazine şi care sunt recomandate pentru a fi folosite acasă albesc dinţii pe termen scurt, fără a fi complet lipsite de riscuri, adesea provocând iritaţii la nivelul gingiei.

Vedetele se bucură de zâmbetul pe care îl au acum pentru că la un moment dat au ales să investească în sănătatea orală şi în dantura lor. Acestea nu sunt străine de mersul periodic la medicul stomatolog şi apelează la proceduri estetice, care acum sunt accesibile oricui îşi doreşte un zâmbet perfect.

Foto: cliniciledrleahu.ro



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg