Cele patru mariaje ale lui Raquel Welch. A fost fericită în amor?

Avea întreaga lume la picioarele ei frumoase și bărbații n-au încetat niciodată să-i dea târcoale. A fost fericită legandara actriță pe plan amoros?

image

După ce s-a stins din viață ieri, pe 15 februarie, în urma unei boli de scurtă durată, ne-am pus o singură întrebare – a fost fericită bomba sexy a anilor ’60 și ’70? Să vedem ce s-a întâmplat în viața sentimentală a starului din filme precum „One Million Years B.C” și „Myra Breckinridge”!

Actrița a venit pe lume ca Jo Raquel Tejada și și-a schimbat numele după ce s-a măritat prima dată. James Welch era iubitul ei din liceu, cu care s-a căsătorit în 1959, la numai 19 ani, imediat ce absolvise liceul, în cadrul unei ceremonii în Las Vegas.

„Atunci când m-am măritat cu Jim, am făcut ceea ce am vrut eu și ceva ce era împotriva dorinței tatălui meu. Ceea ce n-am anticipat e cum o serie de evenimente aveau să-mi complice pentru totdeauna viața… Eu și Jim de-abia ne acomodam cu viața de soț și soție – el căuta ceva de lucru, iar eu o sunam pe mama de zece ori pe zi ca să-mi dea rețete culinare și sfaturi cum să fac curat mai bine”, a declarat vedeta la un moment dat.

Mariajul a produs doi copii – pe Damon Welch, născut în 1959, și pe Latanne „Tahnee” Welch, venit pe lume în 1961. Însă extinderea familiei n-a fost de-ajuns ca să-i mențină pe cei doi soți împreună. Cuplul s-a despărțit anul următor, în 1952, și a divorțat în 1964.

În 1967, Raquel a ajuns la altar la brațul producătorului hollywoodian Patrick Curtis. Cei doi s-au cunoscut când au lucrat împreună la „A Swingin’ Summer”. Din păcate, mariajul lor a fost cel mai scurt din viața actriței, ea depunând actele de divorț în 1972.

Abia în 1980 s-a mai îndurat Welch să poarte din nou rochia de mireasă. S-a măritat cu actorul André Weinfeld și, din câte știm, a fost relația cea mai frumoasă din viața superstarului hollywoodian.

Raquel Welch foto  Shutterstock jpg

„Am avut o căsnicie fericită”, a recunoscut Weinferd în Closer Weekly, în 2015. Și atunci de ce au ajuns la divorț după zece ani de fericire conjugală? Distanța geografică i-a separat într-un final. „Ea s-a mutat în La La Land (n.r. adică în Hollywood), iar eu am stat la New York și Paris”, a continuat acesta explicațiile.

Culmea e că soțul nr. 3 a fost cel care se potrivea cel mai puțin cu ea. Cel puțin la nivel fizic. De fapt, li se spunea „Frumoasa și bestia” în timp ce erau împreună. Însă Weinfeld s-a autointitulat „campionul”, având în vedere că a rezistat lângă una dintre cele mai frumoase femei din lume cel mai mult.

Vedeta din filmul „Fantastic Voyage” s-a căsătorit pentru ultima dată în 1999, când și-a unit destinul cu cel al lui Richard Palmer, proprietarul pizzeriei Mulberry Street. „Soția mea e o legendă. Eu obțin tot timpul locuri grozave la zborurile cu avionul. Merg oriunde îmi doresc. E grozav!”, a declarat acesta. Ce-i drept, relația lor pare că a fost cât se poate de dezechilibrată, având în vedere că el profita mult de pe urma ei.

Nu-i de mirare că Raquel s-a decis ca, după divorțul nr. 4, în 2004, să nu se mai căsătorească niciodată. Și s-a ținut de cuvânt până în ultima zi din viața ei.

Foto - ShutterstockRecente

Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg