Celebrităţi care au format cândva cupluri despre care ai uitat

1 sandra bullock si matthew mcconaughey png png

Aceste perechi au găsit dragostea în timpul filmărilor sau imediat după terminarea lor, dar, oricât de bine au arătat şi au plăcut publicului, nu au rezistat în timp.

Actoria este o abilitate, dar uneori, când trăieşti cu intensitate în timpul filmărilor, dragostea se înfiripă şi în afara platoului de filmare. Şi în timp ce o mulţime de perechi de actori au format unele dintre cuplurile preferate ale publicului, Ryan Gosling şi Eva Mendes, Mila Kunis şi Ashton Kutcher, altele au ars rapid şi s-au stins. Aflaţi mai multe despre cuplurile din filme celebre de care aţi uitat complet că au existat şi în viaţa reală!

Sandra Bullock şi Matthew McConaughey

Dacă nu ai auzit de relaţia amoroasă a lui Matthew McConaughey cu Sandra Bullock din anul 1996, se poate datora faptului că au făcut tot posibilul să stea departe de presă. De fapt, Bullock a declarat că n-au fost altceva decât colegi până în anul 2003. „Ne respectăm şi ne iubim. Mă simt foarte îngrijită de Matthew ‟, a spus ea, întrebată dacă au rămas prieteni după despărţire.

Tom Cruise şi Penélope Cruz

Relaţia lui Tom Cruise cu colega sa din pelicula „Vanilla Sky‟, Penélope Cruz, a fost publică. Cruise a susţinut într¬-un interviu că s-au apropiat mai mult abia după terminarea filmărilor şi după ce Cruise a divorţat de Nicole Kidman, ceea ce, cu siguranţă, a crescut interesul cinefililor pentru film. Perechea s-a despărţit după aproape 3 ani, în 2004 şi, în timp ce declaraţiile publice ale echipelor lor au indicat o separare amiabilă, au existat voci care au susţinut că lipsa de interes a lui Penélope pentru scientologie are legătură cu destrămarea cuplului.

Jennifer Aniston şi Vince Vaughn

Nu cu mult timp după despărţirea de Brad Pitt, Jennifer Aniston a simţit din nou fiorii iubirii pentru Vince Vaughn, alături de care a jucat în comedia din anul 2006 „The Break-Up‟. În timp ce relaţia lor a durat doar un an, se pare că încă se gândesc destul de mult unul la celălalt. Vaughn a spus că, deşi Aniston era „grozavă‟, el nu s-a putut obişnui cu faptul că paparazzi dădeau o atenţie sporită femeii celebre alături de care se afla şi care tocmai ieşise dintr-una dintre relaţiile preferate ale tabloidelor.

Matt Dillon şi Cameron Diaz

Spre deosebire de majoritatea celorlaltor, Matt Dillon şi Cameron Diaz formau deja un cuplu când au început să lucreze împreună. Actorii s-au cunoscut în anul 1995, au început să iasă împreună în 1996 şi, peste 2 ani, au apărut în comedia „There Something About Mary‟. La scurt timp după ce a ajuns în cinematografe, cei doi s-au despărţit. Potrivit lui Dillon, distanţa a fost un factor care a dus la separare. „Am iubit-o şi am fost foarte apropiaţi, dar amândoi suntem actori, ea locuia în Los Angeles, eu în New York şi nu voiam să mă mut acolo‟,a spus el într-un interviu.

FOTO: ShuuterstockRecente

prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg