Celine Dion de-abia dacă mai poate merge. Și-a anulat toate concertele!

Mult îndrăgita cântăreață a anunțat că nu va mai susține restul concertelor din turneul mondial din 2023-2024, din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Cât de gravă e situația artistei?

image

Pe lângă marea parte a turneului mondial pe care l-a anulat, Celine n-a participat nici la premiera filmului „Love Again”, iar motivul este sănătatea tot mai șubredă a vedetei, ne informează Radar Online. „E o perioadă dificilă pentru ea”, a dezvăluit un apropiat de-ai ei. „De-abia dacă poate merge și traversează perioade în care are dureri intense care apar din senin, a continuat sursa de încredere.

Priyanka Chopra și Sam Heughan au participat la premiera filmului „Love Again” zilele trecute, însă Dion a lipsit de la eveniment, în ciuda faptului că vedeta se portretizează pe ea însăși în peliculă. Anunțul făcut recent de cântăreață, în care și-a informat fanii că nu mai poate urca pe scenă deocamdată, a fost primit cu mare dezamăgire la admiratorii care de-abia așteptau o nouă întâlnire cu vedeta.

Celine Dion a emis un comunicat de presă pe 26 mai, în care a dat vestea cea proastă: „În timp ce întreaga planetă încearcă să-și revină după pandemie, Celine continuă să fie tratată pentru boala care o împiedică să mai cânte pe scenă”, stă scris în anunțul oficial.

„Îmi pare rău să vă dezamăgesc din nou…”, a spus câștigătoarea premiului Grammy în filmulețul postat pe rețelele sociale. „Încerc din răsputeri să-mi adun puterile, dar un turneu poate fi extrem de dificil chiar și când ești într-o formă perferctă. Nu e cinstit pentru voi să tot anulez concerte, dar e mai bine acum să anulez tot până sunt pregătită să urc din nou pe scenă. Vreau să știți că nu mă las bătută… și de-abia aștept să vă văd din nou!”, a conchis vedeta.

image

„Refuză să se dea bătută”, ne spune un apropiat de-ai cântăreței. „E hotărâtă să se întoarcă pe scenă. E trist că boala o împiedică să facă ceea ce adoră cel mai mult pe lume. Dar, cunoscând-o pe Celine, știu că va reveni pe scenă cât de curând”, a adăugat acesta.

Celine a împlinit 55 de ani în martie și a fost diagnosticată cu „sindromul persoanei înțepenite” în decembrie 2022. „În timp ce învățăm tot mai multe despre tulburarea asta rară, știm că ea mi-a cauzat toate spasmele pe care le-am avut”, a dezvăluit Dion. „Din păcate, aceste spasme îmi afectează toate aspectele vieții de zi cu zi, câteodată mă împiedică să mă pot deplasa și să pot cânta așa cum sunt obișnuită”, a recunoscut vedeta. Sperăm ca starea sănătății ei să se îmbunătățească cât de curând!

foto - ShutterstockRecente

magneziu jpg
Lady Gaga foto  Shutterstock jpg
Zodii cu ghinion Sursa foto shutterstock 2218817583 jpg
Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg