Céline Dion rupe tăcerea după luni întregi! Îi aduce un omagiu Reginei

Postarea pe care a făcut-o îndrăgita cântăreață după luni întregi de tăcere are de-a face cu trecerea în neființă a Reginei Elisabeta a II-a.

image

Céline a lipsit de pe rețelele sociale din iunie 2022, când și-a informat fanii cu privire la concertele sale și motivul pentru care a fost nevoită să le amâne. În tot acest timp, admiratorii ei și-au făcut griji din cauza stării sănătății divei tot mai slabe. Dion a rupt tăcerea cu omagiul pe care i l-a adus Reginei Elisabeta a II-a, care a murit pe 8 septembrie, la vârsta venerabilă de 96 de ani.

Alături de o imagine frumoasă cu regretatul monarh, Céline a ținut să scrie următorul mesaj: „Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a a fost o femeie grațioasă, elegantă, cu o bunătate extraordinară. Și-a dedicat viața serviciului public, ajutându-i pe cei năpăstuiți fără întrerupere. A fost cu adevărat o sursă de inspirație pentru putere și demnitate pentru noi toți și pierderea ei se va simți cu vârf și îndesat în întreaga lume... îi vom duce toți dorul!”, a ținut să precizeze cântăreața.

„Condoleanțele mele sincere familie regale și tuturor celor care au iubit-o și au apreciat-o”, și-a încheiat Dion mesajul emoționant.

Omagiul adus Reginei vine la câteva luni de când Céline mai postase ceva pe conturile ei online. Ultima sa postare era anunțul său de-a anula turneul ei european din 2022, din cauza spasmelor musculare care s-au intensificat și care-i fac viața un coșmar.

Vedeta a dezvăluit, de asemenea, că perioada ei de recuperare durează mai mult decât și-ar fi putut imagina, ne informează cei de la Good Morning America.

„Îmi pare atât de rău că trebuie să ne schimbăm din nou planurile pe care le aveam în Europa!”, a declarat Dion plină de regret în iunie. „Prima dată am amânat concertele din cauza pandemiei, acum problemele mele medicale mă determină să amân spectacolele și chiar să anulez unele dintre show-uri. Vestea bună e că sunt puțin mai bine, dar recuperarea mea durează destul de mult, lucru care mă frustrează”, a explicat Céline pe social media, după care și-a păstrat tăcerea până acum, când i-a adus un omagiu regretatei regine.

Foto - ShutterstockRecente

Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg