„Cenușăreasa” din Bridgerton. Actrița care spăla toalete înainte de-a avea succes

Actrița de 28 de ani a primit o șansă nesperată atunci când, după ce a pierdut casting după casting pentru „Bridgerton”, a primit un rol în cel de-al treilea sezon al serialului.  

image

„Mă simțeam de parcă eram o câștigătoare atunci când m-au plimbat prin platoul de filmare, ca să îmi arate totul unde era”, a dezvăluit Hannah Dodd, care interpretează rolul Francesca în producția Netflix de mare succes, cea mai timidă dintre surorile Bridgerton. „Era de parcă aș fi intrat direct în televizorul de acasă”, a continuat să povestească actrița.

„Nu era ceva ce-mi doream extrem de mult să fac în cariera mea, dar am citit cartea și am obținut rolul într-un final…”, a declarat vedeta în revista YOU. Hannah provine din Colchester, Marea Britanie, și este obișnuită cu greutățile, ea lucând pe brânci încă de la 15 ani.

După ce-a apărut într-o reclamă Burberry cu fiul lui David Beckham, Romeo, celebritatea nu i s-a urcat la cap. Avea 19 ani atunci, dar o grămadă de experiență de viață, care a menținut-o cu picioarele pe pământ.

De fapt, actrița din faimosul serial Bridgerton a recunoascut că jobul din modeling, care ar fi trebuit s-o propuslseze printre celebritățile momentului, nu a scăpat-o de serviciul pe care-l avea zi de zi – acela de femeie de serviciu într-un bar, unde freca podelele și spăla toaleta. Hannah a revenit chiar a doua zi, după filmarea celebrei reclame, la curățat wc-ul din pub-ul în care lucra zi de zi.

image

Ei bine, acum situația în care se află actrița este diferită de începuturile ei la Hollywood, când trebuia să găsească orice metodă posibilă de-a se întreține. Odată cu introducerea numelui ei pe genericul serilului, vedeta a devenit preferata publicului, iar acest lucru se simte din plin și pe plan financiar, fiind remunerată pentru munca ei în funcție de proiectele importante în care se implică.

Nu degeaba i se spune Cenușăreasa, nu-i așa?

foto - Shutterstock



Recente

The Beatles  Shutterstock jpg
Prince  foto   Shutterstock jpg
Francoise Hardy  Foto   Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah  jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin  jpg
kanye west  foto   Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell  jpg
nick cannon  Instagram jpg
Taylor Swift jpg
Tom Jones jpg
Dakotta Fanning, Tom Cruise  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Lisa Kudrow jpeg
Becoming Karl Lagefeld   Karl Lagerfeld Pierre Berge jpg
92 Nostalgia 2023 Day4 Vali 09586 jpg
DIMITRIVEGAS 1x1 png