Cesaria Evora îşi încheie cariera

1 49503 original jpg jpeg

Cele trei concerte ale Cesariei Evora programate în România au fost anulate. Artista, în vârstă de 70 de ani, a anunţat că îşi încheie cariera.

În urmă cu câteva zile,Cesaria Evora (70) a ajuns foarte obosită la Paris,spunând că se simte destul de slăbită. Motiv pentru care,astăzi,casa de discuri Lusafrica a anunţat că artista îşi încheie cariera şi că nu va mai susţine concertele programate pentru următoarele săptămâni. Printre ele,se numără şi trei concerte în România.

"Cesaria Evora nu îşi va onora concertele pe care trebuia să le susţină în următoarele săptămâni. Noile probleme de sănătate ale cântăreţei au apărut în urma mai multor intervenţii chirurgicale pe care aceasta le-a suportat în ultimii ani, printre care şi o operaţie pe cord deschis, în mai 2010. Medicii care o îngrijesc la Paris i-au ordonat să îşi anuleze următorul turneu, iar Cesaria a luat decizia, în acord cu producătorul şi managerul ei, Jose da Silva, să îşi încheie definitiv cariera, renunţând la această viaţă itinerantă care a dus-o în toate cele patru colţuri ale lumii, după debutul ei din 1991 pe scena internaţională",se precizează în comunicatul casei de discuri care se ocupă de Cesaria Evora,informează Mediafax.

“Diva desculţă”,aşa cum este supranumită Evora,avea trei concerte programate pentru România:la Bucureşti (pe 5 octombrie),la Timişoara (pe 3 octombrie) şi la Cluj (pe 7 octombrie).În Bucureşti,încă se mai vînd bilete pentru concertul Cesariei Evora,de la Sala Palatului,iar organizatorii de aici,contactaţi de Mediafax,nu fuseseră informaţi în legătură cu decizia artistei. Organizatorii concertelor din celelalte două oraşe nu au putut fi contactaţi.Recente

Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg