FOTO Le recunoști? Așa arată divele de la Hollywood nemachiate!

De fiecare dată când își fac simțită prezența în spațiul public, vedetele beneficiază în prealabil de o echipă întreagă de specialiști, care le pregătesc ținuta, coafura, machiajul și se asigură că întreaga imagine a divelor este impecabilă. Însă cum arată starurile atunci când se trezesc dimineața?

image

Orice femeie arată mai bine machiată decât nemachiată, asta e clar! Produsele cosmetice au menirea de a acoperi imperfecțiunile feței și-a evidenția trăsăturile frumoase ale chipului. Mai mult, un machiaj bun poate păcăli privitorul, adică, atunci când persoana respectivă are ochii mici, de pildă, privirea ei poate fi făcută să pară mai pătrunzătoare doar din machiaj.

Vedetele știu prea bine că nu trebuie să iasă din casă nearanjate. Au învățat pe de rost că puțin fond de ten poate astupa cearcănele cauzate de noapte nedormită de dinainte și petele apărute în urma expunerii constante de soare. Mai mult, puțin mascara poate contura mai bine fața, pe când o culoare oricâta de timidăr fi ea aplicată pe buze poate face toată diferența atunci când criticii stau cu lupa pe vedete și le iau la puricat fiecare centimetru de piele expusă în public.

Totuși, până și vedetele trebuie să ia pauză și să stea nemachiate din când în când. Unele dintre ele îndrăznesc chiar să se pozeze de-abia trezite din somn, când au fața puțin umflată de la somn, părul vâlvoi și niciun pic de machiaj pe chip. De fapt, există o modă a postării imaginilor cu vedete nemachiate pe rețelele sociale.

image

O recunoști pe Jennifer Lopez?

Fără să-și bată capul că vor fi criticate, celebritățile de sex feminin își fac selfie-uri în pat sau prin baie, după ce de-abia s-au demachiat, și apoi postează fotografiile pe paginile lor de Instagram, spre deliciul fanilor care le admiră naturalețea și curajul, dar și al presei care de-abia așteaptă să le publice imaginile nefiltrate.

Ce zici? Își place cum arată divele atunci când sunt nemachiate? Urmărește galeria foto de mai jos pentru a le admira sau critica pe unele dintre cele mai frumoase femei din lume, care au avut curajul de-a se arăta lumii întregi așa cum sunt ele când se trezesc din somn dimineața – nemachiate, nearanjate!

Foto - Instagram



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg