Chris Pine, aspect neîngrijit pe covorul roșu. Ce se întâmplă cu actorul?

Chris Pine, actorul american cunoscut pentru rolurile sale din filmele „Star Trek” și „Wonder Woman”, are un nou look! Vremurile în care avea un aspect elegant au apus, căci și-a lăsat părul să crească, are barba lungă și se îmbracă destul de ciudat pentru stilul său. Ce se întâmplă cu actorul? 

image

Fără dar și poate, Chris Pine este considerat unul dintre cei mai atrăgători actori de la Hollywood! Cu ochi albaștri, pătrunzători, cu un corp lucrat și cu trăsături bine definite, Chris Pine a făcut furori în rândul multor doamne și domnișoare, care l-au urmărit în filmele în care a jucat. Totuși, de la o vreme, actorul de origine americană pare de nerecunoscut!

Chris Pine are un aspect neîngrijit 

În cele mai recente apariții, Chris Pine, în vârstă de 43 de ani, și-a surprins admiratoarele cu noul său aspect fizic. De câteva luni bune, actorul se îmbracă diferit față de cum ne-a obișnuit, are părul lung și o barbă neîngrijită. Nici nu mai seamănă cu „fostul” Chis Pine!

Inclusiv la evenimente se prezintă astfel, iar, recent, a apărut pe covorul roșu purtând un tricou bej deschis, un sacou cu o floare în piept, pantaloni scurți din velur, cizme de drumeție și ochelari de soare. Nici vorba de costumele sale elegante! 

image

Ce se întâmplă cu actorul Chris Pine?

Chris Pine are o justificare pentru această transformare! Actorul joacă în comedia „Poolman”, unde îl interpretează pe Darren Barrenman, un filosof visător, care își petrece timpul având grijă de piscina blocului unde locuiește. Astfel, pare că actorul Chris Pine a intrat foarte bine în pielea personajului său, deoarece a ales să se îmbrace la fel ca el, și astfel să promoveze noul film. 

image

Chris Pine, probleme cu acneea

Într-un interviu acordat recent, Chris Pine a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat în trecut. Din cauza acneei, el a pierdut un rol și i-a scăzut stima de sine:

„Nu este distractiv să ai o piele rea. A fost unul dintre cele mai traumatizante momente din viața mea, dar este povestea mea”, a spus actorul, care le-a transmis un mesaj tinerilor care se confruntă cu asta: „Te înțeleg. Te aud. Am fost acolo și știu cât este de deprimant. Dar vor veni și zile mai bune.”

Sursă foto: Instagram - @chrispine 



Recente

MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg