Chrissy Teigen şi John Legend, „eroii îndureraţi“. Reacţii după anunţul devastator făcut de cei doi

1 shutterstock 637530424 jpg jpeg

Modelul Chrissy Teigen a anunţat că a pierdut sarcina după mai multe zile în care a fost spitalizată.Ssoţia cântăreţului John Legend avea o sarcină destul de avansată şi trecuse de jumătate. În mediul online au apărut milioane de reacţii de susţinere, comentarii, dar şi critici de la unii internauţi care au considerat că cei doi „împărtăşesc prea mult“.

Chrissy Teigen a publicat pe Instagram mai multe fotografii alb-negru în care apare plângând, pe patul de spital.

„Suntem şocaţi şi îndureraţi aşa cum doar auzi că e posibil, e genul de durere pe care nu am mai simţit-o. Nu am putut opri sângerarea şi nici să îi oferim copilului nostru fluidele de care avea nevoie, în ciuda sacilor de transfuzii de sânge. Pur şi simplu nu a fost suficient”, a scris ea. „Nu hotărâm vreodată numele copiilor până în ultimul moment posibil de după naştere, înainte de a părăsi spitalul. Dintr-un anumit motiv, am început să îl numim pe acest micuţ din burta mea Jack. Aşa că el va fi Jack pentru noi. Jack s-a străduit mult să fie parte din familia noastră şi va fi mereu. Lui Jack al nostru: îmi pare atât de rău că primele câteva momente ale vieţii tale au fost marcate de atât de multe complicaţii, că nu am putut să îţi oferim casa de care aveai nevoie să supravieţuieşti. Te vom iubi mereu”, notează news.ro.

Reacţiile nu au întârziat să apară, cele mai multe comentarii fiind de susţinere. Însă au fost voci care i-au criticat pe cei doi, spunând că aceste experienţe intime nu trebuie făcute publice.

Publicaţii internaţionale prestigioase precum New York Time sau Washington Post, îi consideră pe cei doi eroi. „Experienţa lor împărtăşită îi ajută pe alţii să înţeleagă că suntem toţi la fel. Îm cazul unei astfel de traume suntem egali şi simţim aceeaşi durere devastatoare, fie că suntem celebrotăţi sau oameni normali“, se arată într-un editorial.

Teigen şi Legend mai au doi copii, Luna şi Miles, concepuţi in vitro. Cuplul a anunţat în urmă cu o lunp că aşteaptă al treilea copil, conceput pe cale naturală. Teigen trecuse de jumătatea sarcinii, iar recent a început să aibă probleme de sănătate.  „Placenta mea este foarte, foarte slabă. Copilul este atât de sănătos, se mişcă mult, este puternic. Dar, sincer, este cel mai puternic lucru într-o casă dărăpănată. Casa lui se prăbuşeşte. Nu a avut o fundaţie bună“, a scris ea în urmă cu câteva zile.

FOTO Shutterstock, Instagram/Arhivă personală



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg