Christina Ricci, despre noua generaţie de la Hollywood: „O, Doamne, asta este uimitor! Avem voie să facem asta?‟

1 ricci jpg jpeg

Cunoscută din producţii mari precum: „The Addams Family‟, „The Matrix Resurrections‟ sau „Monster‟, Christina Ricci a avut un cuvânt de spus despre industria de la Hollywood, în special despre femeile care fac parte din noua generaţie de actriţe.

Ajunsă la vârsta de 41 de ani, Christina Ricci se poate mândri cu o mulţime de proiecte importante pe care le-a bifat. Ea şi-a început cariera de la o vârstă fragedă şi, în ciuda faptului că nu a avut o pregătire profesională în actorie, ea a reuşit să se remarce din mulţime. Primul ei rol de adult l-a avut la vârsta de 17 ani, iar de atunci a continuat să activeze în mai multe filme, seriale şi piese de teatru.

Lucrând în industria de divertisment încă din copilărie, când a apărut în „Mermaids‟, Christina Ricci a observat că, în ultima perioadă, lucrurile s-au schimbat  considerabil în această lume, pentru femei. Ce spune actriţa despre noua generaţie?

„Suntem foarte conştienţi că ajungem să interpretăm personaje din ce în ce mai interesante din cauza timpului în care ne aflăm‟, a punctat actriţa, pentru Los Angeles Times, într-un interviu pe care l-a avut despre Showtime. „Distribuţia a discutat despre modul în care lucrurile s-au schimbat, în timp, în ceea ce priveşte meseria de actriţă. Multe dintre aceste tinere sunt foarte capabile să se apere şi să spună: Eu nu vreau să fac asta. Nu îmi place cum sunt tratată‟, a spus ea.

Christina Ricci a punctat faptul că apreciază tânăra generaţie pentru că are forţa să refuze toate cerinţele complicate: „O, Doamne, asta este uimitor. Deci avem voie cu toţii să facem asta? Este atât de distractiv să nu fii constrâns de toate cerinţele tradiţionale care deja existau pentru personajele feminine‟.

Ricci însăşi a fost pusă în ipostaza de a accepta roluri complexe. Ei i s-a propus, de-a lungul carierei, personaje mult mai complicate pentru vârsta ei, cum ar fi Dedee în „The Opposite of Sex‟ şi Rae din „Black Snake Moan‟. Cu toate acestea, când a fost întrebată de aceste roluri, ea a spus că nu s-a gândit niciodată să abandoneze profesia: „Am făcut asta toată viaţa, aşa că nu am de gând să fac nimic altceva. Întotdeauna m-am simţit aşa. Dar a existat, cu siguranţă, o perioadă în care eu nu m-am încadrat în nimic din ceea ce era pe piaţă. A fost o perioadă foarte grea. Din păcate, eu nu am avut atitudinea potrivită. Femeile de acum o au. Am încercat foarte mult să mă schimb şi să fac tot ce pot pentru a mă potrivi în astfel de filme‟, a completat Christina.

Sursă foto: Shutterstock, PinterestRecente

Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg