Christina Ricci, despre noua generaţie de la Hollywood: „O, Doamne, asta este uimitor! Avem voie să facem asta?‟

1 ricci jpg jpeg

Cunoscută din producţii mari precum: „The Addams Family‟, „The Matrix Resurrections‟ sau „Monster‟, Christina Ricci a avut un cuvânt de spus despre industria de la Hollywood, în special despre femeile care fac parte din noua generaţie de actriţe.

Ajunsă la vârsta de 41 de ani, Christina Ricci se poate mândri cu o mulţime de proiecte importante pe care le-a bifat. Ea şi-a început cariera de la o vârstă fragedă şi, în ciuda faptului că nu a avut o pregătire profesională în actorie, ea a reuşit să se remarce din mulţime. Primul ei rol de adult l-a avut la vârsta de 17 ani, iar de atunci a continuat să activeze în mai multe filme, seriale şi piese de teatru.

Lucrând în industria de divertisment încă din copilărie, când a apărut în „Mermaids‟, Christina Ricci a observat că, în ultima perioadă, lucrurile s-au schimbat  considerabil în această lume, pentru femei. Ce spune actriţa despre noua generaţie?

stanga
dreapta
2 christina ricci jpg jpeg

„Suntem foarte conştienţi că ajungem să interpretăm personaje din ce în ce mai interesante din cauza timpului în care ne aflăm‟, a punctat actriţa, pentru Los Angeles Times, într-un interviu pe care l-a avut despre Showtime. „Distribuţia a discutat despre modul în care lucrurile s-au schimbat, în timp, în ceea ce priveşte meseria de actriţă. Multe dintre aceste tinere sunt foarte capabile să se apere şi să spună: Eu nu vreau să fac asta. Nu îmi place cum sunt tratată‟, a spus ea.

Christina Ricci a punctat faptul că apreciază tânăra generaţie pentru că are forţa să refuze toate cerinţele complicate: „O, Doamne, asta este uimitor. Deci avem voie cu toţii să facem asta? Este atât de distractiv să nu fii constrâns de toate cerinţele tradiţionale care deja existau pentru personajele feminine‟.

Ricci însăşi a fost pusă în ipostaza de a accepta roluri complexe. Ei i s-a propus, de-a lungul carierei, personaje mult mai complicate pentru vârsta ei, cum ar fi Dedee în „The Opposite of Sex‟ şi Rae din „Black Snake Moan‟. Cu toate acestea, când a fost întrebată de aceste roluri, ea a spus că nu s-a gândit niciodată să abandoneze profesia: „Am făcut asta toată viaţa, aşa că nu am de gând să fac nimic altceva. Întotdeauna m-am simţit aşa. Dar a existat, cu siguranţă, o perioadă în care eu nu m-am încadrat în nimic din ceea ce era pe piaţă. A fost o perioadă foarte grea. Din păcate, eu nu am avut atitudinea potrivită. Femeile de acum o au. Am încercat foarte mult să mă schimb şi să fac tot ce pot pentru a mă potrivi în astfel de filme‟, a completat Christina.

Sursă foto: Shutterstock, PinterestRecente

minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg
ZM RO elderflower Advertorial 900x500px LO 01 1 jpg
Vedete jpg
Angelina Jolie si copiii jpg
Hamlet jpg
horoscopul verii shutterstock 2146570531 jpg
Estee Lauder profimedia 0101843304 jpg
vis   cuplu   heart g2606d5f48 1280 jpg
Nicole Kidman si Tom Cruise jpg
Mark Twain jpg
foto vladimir putin jpg
Vedete  jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
vedete jpg
Brad Pitt jpg
Patricia Taylor si Keanu Reeves   shutterstock 95848498   crop png
Vedete jpg
eurovision shutterstock 2148569303 jpg