Cinci produse basic pe care să le ai în trusa de machiaj

2 fond de ten xpertbeauty jpg jpeg

Visul fiecărei femei este să arate impecabil la orice oră din zi sau din noapte fără să depună foarte mult efort din acest punct de vedere. Fiind mereu pe fugă, acest lucru este de înţeles şi tocmai de aceea apar sezon de sezon produse care sa se potriveasca tot mai bine acestui stil de viata rapid.

De cele mai multe ori, însă, nu avem nevoie de o trusă foarte bogată de produse, ci mai degrabă de câteva de calitate, care să îşi facă treaba impecabil la orice oră şi cu orice ocazie.

Less is more spune o vorbă, iar noi suntem de acord cu ea.

Cinci produse basic de make-up care fac minuni

Aceste cinci produse pe care ţi le prezentăm sunt de nelipsit din orice casă unde locuieşte (şi) o femeie şi din orice concediu. Sunt mici şi discrete şi te asigurăm că încap în orice geantă, oricât puţin încăpătoare ar fi.

1. Fond de ten

Fondul de ten este acel produs de make-up care ascunde imperfecţiunile care apar odată cu vârsta sau în funcţie de tenul fiecăreia.

Există câte o nuanţă pentru fiecare culoare a pielii, iar, odată ce alegi un fond de ten de top, poţi să fii sigură că toate imperfecţiunile îţi vor fi acoperite cu puţin efort şi îţi vei mulţumi pentru investiţia făcută. Desigur, trebuie să fii atentă să alegi un produs potrivit tenului tău: tenul gras/ mixt are nevoie de o formulă matifiantă, fără uleiuri în compoziţie, pe când un ten uscat va avea nevoie de un fond de ten intens hidratant.

Atenţie ca produsul ales să ofere şi protecţie solară, lucru care te va ajuta să previi şi apariţia petelor pigmentare şi a ridurilor.

2. Ruj

Cine zice că diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei nu a folosit niciodată un ruj. Asta pentru că acesta din urmă te ajută să fii seducătoare oricând, chiar dacă nu ai aplicat niciun alt machiaj pe faţă.

De multe ori este de ajuns o singură pată de culoare pentru a-ţi transforma ziua într-una de excepţie. Important este sa îţi cunoşti trăsăturile forte şi culorile care ţi se potrivesc cel mai bine.

3. Mascara

Puţine dintre noi putem să ne lăudăm cu gene de invidiat sau cu disponibilitatea de a merge la salon pentru a ni se aplica gene false sau a trece prin acest proces în confortul casei.

3 xpertbeauty ro fond de ten jpg jpeg

În acest context, o mascara de calitate este indispensabilă din orice locuinţă, pentru că va ajuta orice domnişoară sau doamnă să aibă o privire mult mai intensă în câteva secunde şi care rezistă ore-n şir fără retuş.

4. Creion de sprâncene

Sprâncenele merită şi ele să fie puse în evidenţă zi de zi sau cel puţin la ocazii speciale. De multe ori acestea sunt ignorate, însă, odată ce faci primele retuşuri, îţi vei da seama, de fapt, cât de mult înseamnă pentru look-ul tău general.

Atenţia asupra acestora înseamnă pensat şi dat o formă care să se potrivească fizionomiei tale şi un contur dat cu ajutorul unui creion pentru sprâncene care poate şi să acopere firele lipsă sau micile imperfecţiuni.

5. Corector şi anticearcăn

Dacă te numeri printre acele femei cărora le apar pete pe ten de la soare sau cearcănele se arată mai intense decât este cazul, atunci corectorul şi anticearcănul vor fi prietenii tăi cei mai buni.

Micile imperfecţiuni vor fi acoperite de către aceştia şi vei fi mult mai încrezătoare în tine şi în forţele tale.

Ai grijă însă de unde îţi achiziţionezi produsele. Noi îţi recomandăm să apelezi la site-uri de specialitate pentru a fi sigură că produsele pe care le primeşti sunt originale şi îşi vor face treaba la potenţial maxim.

Credite foto: unsplash.com



Recente

Caline Dion  foto   Instagram jpg
MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg