Coincidență? Tom Cruise a divorțat când cele trei soții ale lui aveau aceeași vârstă!

Pare misiune imposibilă pentru actorul american să stea însurat. Starul hollywoodian a divorțat de soțiile lui când ele aveau aceeași vârstă!

image

Există o legătură ciudată între Tom Cruise și numărul 33. Actorul a fost căsătorit cu Mimi Rogers, Nicole Kidman și Katie Holmes și toate au dispărut din viața lui când aveau 33 de ani. Vedeta a mai avut relații amoroase și cu alte femei frumoase și cunoscute, precum Cher și Penelope Cruz, însă n-a ajuns niciodată la altar cu ele.  

Mimi Rogers, prima doamnă Cruise, s-a născut în 1956 și este cea care i-a făcut cunoștință actorului cu Biserica Scientologică. Pe 9 mai 1987, cei doi actori și-au jurat iubire pe viață în fața altarului, iar, în 1990, când Mimi avea 33 de ani, cuplul de la Hollywood a decis să pornească fiecare pe drumul său în viață.

Rogers a dezvăluit, la un moment dat, în revista Playboy, că fostul ei soț era atât de implicat în scientologie, încât ajunsese să trăiască precum un călugăr. După asemenea afirmație, actrița și-a dat seama ce-a spus și și-a retras ulterior cuvintele.

image

Pe 24 decembrie 1990, Tom s-a însurat cu Nicole Kidman, pe care o întâlnise când lucrase la filmul „Days of Thunder”. Actrița e născută în 1967 și și-a luat „Adio!” de la Cruise când avea 33 de ani, în 2001. Se pare că Nicole era însărcinată când Tom a depus actele de divorț, iar actrița a pierdut sarcina în urma șocului primit de la soțul ei.

Multă lume e de părere că încăpățânarea actriței de-a nu deveni scientoloagă a dus la divorțul celor doi. Nu se știe nici până în ziua de azi adevăratul motiv pentru care căsnicia celor doi actori s-a destrătat, însă ambele vedete și-au găsit alți parteneri de viață ulterior.

image

În aprilie 2005, Cruise a întâlnit-o pe Katie Holmes, iar, în aprilie 2006, cei doi au devenit părinții simpaticei Suri. Pe 18 noiembrie 2006, Katie și Tom și-au unit destinele într-o ceremonie fastuoasă în Italia. Pe 29 iunie 2012, Holmes a depus actele de divorț la vârsta de 33 de ani. Cei doi foști soți s-au înțeles, în mare secret, în privința creșterii copilului lor și-a altor detalii financiare.  

image

Unii sunt de părere că e o simplă coincidență că Tom Cruise și-a încheiat toate mariajele când soțiilor lor aveau 33 de ani. Alții sunt ferm convinși că Biserica Scientologică a avut un cuvânt de spus în acest sens. Ciudată e și diferența de vârstă a fostelor lui soții de 11 ani! Aceste numere să fie oare alese în mod special de cineva, care a gândit mult și bine asemenea aspect din viața privată a unuia dintre cei mai mari actori de la Hollywood, sau este doar o simplă coincidență?

Foto - ShutterstockRecente

Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Ducii de Sussex, Prinții de Wales foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Courteney Cox sursa  Shutterstock jpg
De Niro jpg
Cum reactionezi cand esti gelos in functie de zodie Sursa foto shutterstock 2037180338 jpg
BEBE REXHA png
GNR Poster (cu opening act) Portrait jpeg
WhatsApp Image 2023 05 17 at 13 28 32 jpeg
Beyonce sursa  Instagram jpg