Cine e cel mai sexi bărbat în viaţă în 2020. Lumea glumea mereu pe seama lui

1 jordan jpg jpeg

Dacă pentru unii pandemia a adus kilograme în plus, pentru alţii nu a fost motiv (sau pretext) pentru delăsare. Şi cum Hollywoodul e nemilos, e bine să fii mereu în cea mai bună formă. Cine a reuşit să obţină anul acesta titlul de cel mai sexi bărbat în viaţă?

Actorul american Michael B. Jordan (33 de ani), cunoscut din filme ca „Black Panther”, „Fahrenheit 451” şi „Creed”, a fost desemnat de revista People cel mai sexi bărbat în viaţă în 2020.

Jordan  a declarat într-un interviu publicat de revistă: „Este un sentiment frumos. Lumea a făcut mereu gluma aia «Mike, ăsta este probabil singurul lucru pe care nu o să îl obţii». Dar este un club select din care vrei să faci parte”, potrivit news.ro. Crescut în Newark (New Jersey), el mai are un frate şi o soră. Jordan a precizat că întreaga familie i-a fost un important sprijin de-a lungul anilor. „Mama şi tatăl meu au sacrificat atât de multe pentru noi. Sunt recunoscător”. 

El a mai spus că femeile din familia sa „sunt absolut mândre” de titlul primit. În 2019, cântăreţul John Legend a fost numit cel mai sexi bărbat în viaţă.

În ceea ce priveşte cariera, Michael B. Jordan urmează să joace în „Without Remorse” al lui Tom Clancy, dar îşi doreşte ca în viitor să apară mai puţin în faţa camerelor şi să se concentreze pe producţie şi regie.

FOTO ShutterstockRecente

Horoscop bilunar Shutterstock 176811710 jpg
prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg