Cine e un iubit mai bun - fostul logodnic sau actualul soț al lui Jennifer Lopez?

În cazul în care vă întrebați cât de satisfăcută e Jennifer Lopez în pat, ei bine, un apropiat de-ai divei latino a făcut publice niște detalii picante de la ei din dormitor. Regretă cântăreața că s-a despărțit de fostul logodnic sau are acum tot ce-i trebuie acasă?

image

În 2014, JLo a făcut câteva destăinuiri care nu l-au pus într-o lumină bună pe Ben Affleck. La mai bine de un deceniu de la ruperea logodnei cu actorul presupus infidel, Jennifer l-a comparat pe starul hollywoodian cu alți iubiți de-ai ei. Și n-a ieșit bine deloc pentru el! S-a răzbunat oare pe bărbatul care i-a frânt inima?

Stând de vorbă cu Andy Cohen în timpul emisiunii „Watch What Happens Live”, Lopez a dat din casă. Mai degrabă, din dormitor. Întrebată ce categorie de oameni se descurcă mai bine între așternuturi – cântăreții, dansatorii sau actorii – Jennifer Lopez a spus adevărul: „Din experiența mea limitată, pot spune că oricine este implicat în muzică se descurcă cel mai bine...”.

„Așa că trebuie să spun că dansatorii și cântăreții sunt cei mai buni performeri în pat. Vai, am uitat că puteam să invoc al cincilea amendament din Constituția americană și să-mi mențin tăcerea!”, a adăugat ea mai în glumă, mai în serios.

Între timp, anul acesta, altă fostă logodnică a lui Affleck, actrița Gwyneth Paltrow, a abordat subiectul fierbinte în podcastul „Call Her Daddy" și a spus, pe nerăsuflate, că actorul este „excelent din punct de vedere tehnic” în dormitor.

image

Până una, alta, Jennifer s-a răzgândit și ea! Se pare că fostul ei logodnic, Alex Rodriguez, este un expert în a face cuceriri, în timp ce actualul soț al lui JLo, Ben Affleck, se pricepe de minune să le ofere femeilor satisfacție în pat.  

Nu spunem noi asta, ci Thea De Sousa, un fost colaborator de-ai lui Lopez, care bagă mâna în foc că viața sexuală a lui Bennifer e mult mai... picantă decât a fost cea a lui Jennifer cu fostul sportiv A-Rod. Cel puțin așa a dezvăluit colaboratoarea în timpul podcastului „Juicy Scoop” al lui Heather McDonald.

De Sousa deține informația prețioasă de la partenera de afaceri ai lui Lopez și prietena ei de cursă lungă, Elaine Goldsmith-Thomas, care este la curent cu fiecare aspect al vieții vedetei, chiar și cel intim.  

Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock jpg

„Am o relație apropiată cu Elaine, așa că aflu tot felul de chestii de la ea... Se pare că, în prima săptămână în care au redevenit un cuplu, Jennifer Lopez și Ben Aflleck au făcut mai mult sex decât a făcut JLo pe întreaga durată a logodnei cu Alex Rodriguez”, a divulgat De Sousa. „De fapt, ea a făcut mai mult sex într-o săptămână cu Ben decât făcuse în toți cei trei ani cu A-Rod... poate e o mică exagerare, dar mică...”, a continuat aceasta.

Cu alte cuvinte, fostul sportiv Alex Rodriguez pălește în comparație cu actorul Ben Affleck, care, iată, este un expert între așternuturi, după cum aflăm din tot mai multe surse. Felicitări, JLo, ai făcut alegerea potrivită!

foto - Shutterstock



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg