Rebel Wilson radiază de fericire de când o iubește pe Ramona Agruma

Actrița Rebel Wilson (42 de ani) și-a surprins fanii cu anunțul că și-a găsit fericirea, de data aceasta, în brațele unei femei. Ea s-a fotografiat alături de Ramona Agruma, cea care îi este acum iubită. 

Actriţa Rebel Wilson

Starul din „Pitch Perfect‟, Rebel Wilson, pare că și-a găsit jumătatea, după ce a postat pe Instagram o fotografie, unde și-a prezentat noua iubită, pe Ramona Agruma: „Credeam că sunt în căutarea unui Prinț Disney, dar poate că, în tot acest timp, am avut nevoie de o prințesă Disney‟, a scris actrița, în dreptul fotografiei, în care ambele apar cu zâmbetul pe buze. 

Citește și: Rebel Wilson, o nouă victimă #MeToo. Actrița vorbește despre o experiență „îngrozitoare” 

image

Cine este iubita lui Rebel Wilson, Ramona Agruma 

Succesul și popularitatea nu îi sunt străine Ramonei. Ea este o femeie de afaceri, cunoscută în industria modei și bijuteriilor de lux. Ramona a înființat compania de modă, „Lemon Ve Limon‟, fiind și fondatoarea companiei sale de bijuterii de lux, „DeLys‟. În plus, ea este ambasadoarea companiei de bijuterii, „Bee Goddess‟. Ambele mărci de podoabe prețioase au fost purtate de celebrități internaționale, precum Gwen Stefani și Madonna.  

Cum a început relația lor 

La începutul lunii mai, actrița Rebel Wilson a vorbit pentru prima oară despre relația ei, însă fără a menționa numele jumătății sale: „Am vorbit la telefon câteva săptămâni înainte de a de întâlni. A fost o modalitate foarte bună de a ne cunoaște. A fost foarte romantic‟, a declarat ea. 

Conform publicațiilor internaționale, cele două s-ar fi cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni și sunt împreună de cel puțin șase luni: „A fost foarte tare pentru prietenii lui Rebel ca, în sfârșit, să o vadă într-o relație sigură‟, a declarat o sursă pentru „People‟. Inclusiv mama lui Wilson, Sue Bowns, a călătorit din Sydney, până în Los Angeles, pentru a o întâlni pe noua iubită a fiicei sale. 

Cele două au mers împreună la petrecerea Vanity Fair, după decernarea premiilor Oscar. Pe atunci, nu se știa că formează un cuplu. 

Ne amintim că Rebel Wilson a avut, în trecut, o relație cu omul de afaceri, Jacob Busch, după ce s-a despărțit de tenismenul Matt Reid. 

Sursă foto: Arhivă, Instagram 



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg