Rebel Wilson, o nouă victimă #MeToo. Actrița vorbește despre o experiență „îngrozitoare‟

Rebel Wilson (42 de ani) a declarat că, în trecut, a fost victima hărțuirii sexuale. Ea se alătură mișcării #MeToo, alături de alte vedete mari precum Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow sau Salma Hayek.

image

Actrița din „Bridesmaids‟ (2011) și „Pitch Perfect‟ (2012) și-a făcut curaj și a vorbit pentru prima oară despre expriența prin care a trecut în urmă cu câțiva ani. Rebel Wilson a povestit pentru publicația „People‟ că a fost hărțuită de un coleg, pe platourile de filmare. Ea a caracterizat această experiență drept „îngrozitoare‟ și „dezgustătoare‟. Iată prin ce a trecut, mai exact, actrița!

Rebel Wilson, momente dificile 

Incidentul s-a întâmplat pe platourile de filmare, în fața mai multor oameni, după cum a declarat actrița: „M-a chemat într-o cameră și mi-a dat pantalonii jos. Prietenii lui priveau toată scena, iar el mi-a cerut să fac un gest lasciv. A fost îngrozitor și dezgustător. Tot comportamentul de după...‟, a povestit Rebel Wilson.

Nu a avut curaj să vorbească public în acel moment, deoarece era un subiect tabu: „Totul a fost înainte de mișcarea #MeToo, în care a încercat să mă distrugă pe mine și cariera mea. Dacă s-ar fi întâmplat după mișcarea #MeToo, atunci sigur aș fi avut ceva de zis!‟, a completat Rebel Wilson. 

Citște și: George Clooney, despre schimbările survenite în urma mișcării #MeToo. Ce spune despre „noua industrie” de la Hollywood

Ce a mai aflat

Pentru că, pe lângă profesia de actriță, Rebel este avocat cu acte în regulă, ea a spus că „a documentat‟ acest caz: „Pentru că sunt avocat, m-am documentat‟, a spus actrița, care este și abolventa Universității New South Wales. Ea și-a sunat managerul și, ulterior, a primit în scris mai multe informații despre acel individ, a cărei identitate rămâne momentan necunoscută. 

Vezi și: Bărbați celebri, acuzați de hărțuire sexuală. Cine și-a cerut scuze și cine a negat complet acuzațiile 

Interesant este că Wilson nu este singura victimă a bărbatului. Înafară de ea, printr-un episod similar, au mai trecut și alte trei femei: „Am aflat că sunt a patra persoană care se plânge de tip. Am trecut printr-un comportament atât de groazic, dar multe femei au pățit-o și mai rău‟, a spus ea. 

Rebel a făcut publică întâmplarea ei pentru a susține și alte femei care au trecut prin așa ceva. Ne amintim că Me Too (sau #MeToo) este o mișcare internațională împotriva hărțuirii și violenței sexuale. Ea s-a răspândit viral în anul 2017, ca un hashtag pe rețelele sociale pentru a evidenția acuzațiile de hărțuire sexuală împotriva lui Harvey Weinstein. 

Sursă foto: PinterestRecente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg