Ed Sheeran a dezvăluit că a fost „un pic confuz‟ în privinţa orientării lui sexuale

1 ed sheeran jpg jpeg

Cântăreţul şi compozitorul britanic Ed Sheeran a mărturisit că în copilărie a avut un moment în care a crezut că are o altă orientare sexuală. Ce l-a făcut să se gândească la acest lucru?

Ed Sheeran a fost invitat la „Man Man Man‟, podcastul unde muzicianul şi cele trei gazde au discutat despre timpul pe care artistul l-a petrecut în Amsterdam, despre noul său album „Equals‟, dar şi despre viaţa de familie şi despre copilărie.

Un moment care a atras atenţia publicului a fost cel în care Ed Sheeran a fost întrebat dacă faptul că a devenit tată i-a influenţat masculinitatea, iar el a răspuns „masiv‟.

Ne amintim că, anul trecut, în septembrie, Ed Sheeran a devenit tată, după ce în 2019 a anunţat că se va retrage o perioadă din atenţia publicului, spunând că are nevoie de mai mult timp pentru a se axa pe familie. Artistul şi soţia lui, Cherry Seaborn, au profitat de pandemie pentru a se bucura cât mai mult de naşterea fetiţei lor.

Perioada în care artistul a stat aproape de familia lui l-a ajutat şi să îşi dezvolte mai mult masculinitatea: „Perioada m-a influenţat. Oricum, nu sunt ca o persoană extrem de masculină. Chiar am crezut, când eram copil, că sunt gay, un pic‟, a afirmat artistul.

Britney Spears a avut o influenţă asupra artistului

Întrebat ce l-a făcut să creadă acest lucru, el a răspuns: „Cu siguranţă am o mare parte feminină. Îmi place teatrul muzical, îmi place muzica pop, iubesc piesele lui Britney Spears. Partea mea masculină se opreşte la a bea bere şi la a privi fotbal. Îmi plac maşinile drăguţe, dar nu sunt un tip care şi deţine una‟, a spus Ed Sheeran.

Cântăreţul „Shape of You‟ a abordat de mai multe ori subiectul sexualităţii pe paginile sale de socializare, declarând că este heterosexual. De asemenea, tot pe reţelele de socializare, artistul s-a arătat de multe ori un familist convins, în special mândru de fiica lui, care poartă un nume unic, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran: „Soţia mea se numeşte Cherry şi este singura Cherry pe care am întâlnit-o vreodată. Noi am vrut să îi dăm un nume special ca să nu mai existe altcineva ca ea‟, a spus artistul.

Sursă foto: Shutterstock Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg