Cine o apără pe Beyoncé după ce a fost acuzată că vrea să fie albă. „M-am săturat!‟

Beyoncé se confruntă cu un val de ură în mediul online după ce a apărut la un eveniment cu părul decolorat într-o nuanță deschisă de blond și pielea mult mai albă. Ea este acuzată că își dorește să arate ca o femeie albă. 

image

Pe 28 noiembrie, cântăreața Beyoncé a participat la premiera filmului său „Renaissance: A Film by Beyoncé‟, o peliculă care arată munca din spatele mega-turneului muzical, Renaissance, care s-a bucurat de un succes răsunător în America și Europa.

Ca de fiecare dată, diva a epatat cu aspectul său, având un machiaj impecabil și o rochie de culoare gri metalizat, însoțită de accesorii în aceeași nuanță. Alegerea a fost potrivită, având în vedere că în ultima lună a turneului „Renaissance‟ ea le-a cerut fanilor să poarte haine argintii la spectacole.

Citește și: Jay-Z dezvăluie prin ce emoții a trecut Blue Ivy în turneul Renaissance: „A fost speriată și nervoasă‟

Cu toate acestea, au fost și elemente care i-au nemulțumit pe anumiți fani, respectiv părul decolorat într-o nuanță deschisă de blond și pielea mult mai deschisă. După ce fotografiile cu Beyoncé au fost publicate în mediul online, oamenii au spus că artista și-a albit pielea și a încercat să arate ca o femeie albă: „Își albește pielea. De ce este atât de albă?‟, a comentat un internaut, în timp ce altul a punctat: „Ea nu este o femeie de culoare?‟. 

În apărarea fiicei sale 

Ca o adevărată susținătoare, Tina Knowles, mama cântăreței Beyoncé, și-a apărat fiica de comentariile acide din mediul online. Ea a realizat un videoclip cu fiica ei și a susținut că aceste critici promovează gelozia, rasismul sexisul și standardele duble: 

„Am dat peste asta astăzi și am decis să postez după ce am văzut declarațiile rasiste despre ea, despre faptul că și-a albit pielea și că poată părul platinat dorind să fie albă. Cât de trist este că unii oameni comentează cu ură și gelozie‟, a scris Tina pe Instagram. 

Tina Knowles și-a continuat mesajul specificând că Beyoncé și-a dorit să evidențieze preferința ei pentru blondul platinat și pentru ținutele argintii, pe care le-a purtat și în cadrul turneului. „Cum poți să fii atât de ignorant încât să nu înțelegi să femeile de culoare au avut părul de platină de pe vremea lui Etta James?‟ „Voi, triștilor. Perpetuați gelozia, rasismul, sexismul și standardele duble, în loc să vă bucurați de o soră sau, pur și simplu, să o ignorați dacă nu vă place de ea.‟

Creatoarea de modă a mai spus că este convinsă că fiica ei se va supăra pentru mesajul postat, dar nu mai suportă acuzele aduse: „M-am săturat! Ea ridică și promovează femeile negre și persoanele defavorizate în orice moment‟, a punctat mama lui Beyoncé. 

Sursă foto: Pinterest / video: Instagram @mstinaknowles Recente

Kourtney Kardashian jpg
Harry Styles foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift cântăreața foto  Shutterstock jpg
Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg
Nunta Meghan Markle, Printul Harry jpg
Christie Brinkley jpg
Regele Charles jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg
Familia Regala jpg