Cine sunt noii membri ai juriului emisiunii X Factor

1 x factor jpg jpeg

Cel de-al nouălea sezon X Factor, la Antena 1, îi aduce la masa juriului pe Ştefan Bănică, Loredana, Delia şi Florin Ristei. Cei patru juraţi vor încerca să descopere concurentul cu Factorul X şi să îl atragă în grupa sa, pentru a câştiga marele trofeu.

Ştefan Bănică, Loredana, Delia şi Florin Ristei sunt cei patru membri ai juriului în cel de-al nouălea sezon X Factor, care va avea premiera în această toamnă, la Antena 1. Sezonul cu numărul nouă aduce nu doar multe reguli noi, pe care concurenţii sunt pe cale să le descopere, ci şi doi juraţi noi alături de Ştefan Bănică şi Delia.

Loredana se alătură familiei X Factor şi abia aşteaptă să înceapă audiţiile! ”Sunt onorată că fac parte din acest început al X Factor şi abia aştept să descopăr concurenţii, talente, să fac o echipă tare şi să ţinem cu sufletul la gură telespectatorii, pentru că va fi un sezon senzaţional. Eu cred că voi fi voi fi ca o mamă bună, ca o soţie exigentă, ca o prietenă corectă şi empatică, voi fi câte puţin din fiecare. Şi dacă va fi necesar să fiu puţin dură o voi face, dar nu îmi stă în fire să fiu crudă. Nu e uşor să fii refuzat, dar uneori, un <Nu> la timpul potrivit face mai mult decât un <Da>, pentru că te ajută să găseşti resursele pentru a continua”, a promis Loredana.

Devenită cel mai vechi membru al juriului, Delia se bazează pe noile generaţii şi pe talentul lor. ”Nu am emoţii, sunt nerăbdătoare să începem, să îi văd, să îi ascult. Mă aştept ca din valul acesta nou de tineri să fie mai originali, mai îndrăzneţi, mai curajoşi şi mi-aş dori ca anul acesta să văd mai puţine abordări de festival”, a mărturisit şi Delia.

Câştigător în 2013, sub mentoratul Deliei, Florin Ristei va avea acum ocazia să trăiască experienţa X Factor şi din cealaltă ipostază, aceea de jurat. ”Mă bucur tare de tot că sunt aici, am zis de multe ori că mi-ar plăcea să ajung în juriu, iar după 7 ani s-a întâmplat. Am văzut că, în trecut, noul venit a avut cea mai grea sarcină, aşa că eu mă aştept să primesc grupurile. Dacă se adevereşte, înseamnă că eu o să am cea mai grea sarcină şi o să trebuiască să mă cert puţin cu ceilalţi juraţi, ca să obţin concurenţi buni”, a declarat Florin Ristei, care devine astfel primul câştigător al unui talent show din lume care are ocazia să devină parte dintr-un juriu de asemenea amploare.

Ştefan Bănică vede în noul său coleg un potenţial câştigător, astfel că deja se pregăteşte pentru o luptă strânsă. ”Cu Ristei am lucrat in pandemie, am înregistrat o piesă de-a mea într-o variantă orchestrată de el şi este un băiat extrem de serios şi un nou tip de jurat. Este câştigător X Factor şi este în acest domeniu de foarte mulţi ani, face muzică şi cântă foarte bine. E un suflu nou şi un candidat care să câştige acest concurs, pentru că este motivat”, a spus Ştefan Bănică.