Ciocolata acţionează ca o magie pe piele - Iată cum!

1 73867 original jpg jpeg

Ciocolata este preferata tuturor, dar ştiai că poate fi folosită în îngrijirea pielii la fel de bine? Poate că atunci când este mâncată în exces este afectată pielea, dar când o aplici vei fi uimită de efectele pe care le are asupra ei.

Poţi folosi orice tip de ciocolată vrei,atâta timp cât face parte din masca facială. În plus,se ştie că anumite tipuri de ciocolate sunt sănătoase şi chiar sunt recomandate.

Mai ales ciocolata neagră,care este cunoscută pentru faptul că este capabilă de a reduce riscul de a dezvolta cancer şi boli cardiovasculare. Dar pe piele poate fi aplicat orice tip de ciocolată,pentru că va acţiona aproape ca o magie.

Iată ce efecte au măştile faciale pe bază de ciocolată:Previn îmbătrânirea

Flavonoidele prezente în ciocolată sunt perfecte pentru pielea care se confruntă cu procesul de îmbătrânireşi pe care au început să-şi facă apariţia ridurile şi liniile fine. Topeşte câteva cuburi de ciocolată şi aplic-o după ce s-a răcit pe faţă ca masca facială.

Pentru strălucirea pielii

Pentru că ciocolata este o sursă de antioxidanţi,regenerează pielea şi îi oferă strălucire.

Te protejează de razele UV

Prin aplicarea măştii faciale pe bază de ciocolată reduci bronzarea pielii,plus că o protejează. În timpul zilei nu uita de ochelarii de soare,şi acasă aplică măşticu ciocolată pentru a îngriji pielea.

 Pentru acnee  

Masca facială pe bază de ciocolată are abilitatea de a reduce inflamaţia şi poate fi un tratament natural pentru eliminarea coşurilor şi a acneei.

Acţionează ca un exfoliant

Combinaţia dintre zahăr şi ciocolată şi aplicarea ei pe piele ajută la eliminarea celulelor moarte. Acesta este unul dintre cele mai bune beneficii pe care le are asupra pielii.

Reduce petele de pe piele

Flavonoidele din ciocolată ajută la reducerea petelor. Gradual,petele care apar în timp ce înaintăm în vârstă dispar dacă sunt aplicate măşti faciale pe bază de ciocolată. Priveşte ciocolata ca un ingredient esenţial în îngrijirea pielii.

Pentru roşeaţa din obraji

Adaugă câteva picături de ulei de mentă în masca facială cu ciocolată pentru a reduce roşeaţa pielii şi pentru a o calma.

Pentru o piele radiantă

Măştile faciale pe bază de ciocolată vor da instant strălucire pielii. Aşadar,bucură-te de acest remediu natural acasă şi include-l în rutina de îngrijire a pielii.Recente

influencer foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg