Colecţia de 15 milioane de dolari a lui Rowan Atkinson. Cu ce se poate lăuda creatorul lui Mr. Bean

1 shutterstock 118510228 jpg jpeg

Cunoscut pentru rolul Mr. Bean, actorul britanic Rowan Atkinson n-ar putea fi închipuit de admiratorii faimosului său personaj decât într-un Mini Cooper. Chiar dacă de obicei conduce un modest Leyland Mini 1000 din 1977, are o colecţie impresionantă de maşini care ar face invidios pe oricare pasionat de automobile.

Rowan Atkinson este un actor de comedie extraordinat, genial care a devenit cunoscut datorită personajului Mr. Bean. Chipul lui familiar şi expresiv este unul pe care milioane de fani de pe tot globul îl recunosc cu drag ca făcând parte din cele mai iubite amintiri legate de programele de televiziune. Fiind unul dintre cei mai apreciaţi actori din Marea Britanie, Atkinson a adus umorul în casele compatrioţilor săi. În scurt timp, imaginea lui Atkinson a devenit sinonimă cu Mini Cooper-ul său, pe care-l conducea în aproape fiecare episod. În viaţa reală, însă, Rowan Atkinson a depăşit visul de a sta la volanul unui Mini Cooper. A strâns rapid o colecţie de vehicule care valorează cu mult peste 15.000.000 de dolari. Obsesia lui pentru automobile face din garajul lui unul pe care fanii doar visează să-l viziteze.

Actorul şi comediantul britanic a cheltuit o parte considerabilă din averea sa uriaşă de 150 de milioane de dolari pe o serie de automobile rapide şi sofisticate. Garajul său emană strălucire şi exorbitanţă. Conţine mai multe capodopere inginereşti ca legendarul şi rarul Aston Martin V8 Zagato, precum şi emblematicul BMW 328. Colecţia sa de automobile este una dintre cele mai frumoase din lume. Este o combinaţie de viteză, raritate şi stil.

BMW 328 Roadster, în valoare de 1.200.000 de dolari

În garajul lui Rowan Atkinson se găseşte un automobil clasic, cu totul special, care adaugă mult caracter colecţiei sale. Una dintre cele mai de preţ posesiuni ale sale, această maşină rară a fost creată între 1936-1940, cu o transmisie manuală standard cu 4 trepte. Având în vedere natura rară a acestei maşini, se presupune că Atkinson o păstrează pentru ocazii speciale, deoarece piesele pentru această frumuseţe ar fi nu numai scumpe, ci şi foarte greu de găsit.

Un Aston Martin V8 Zagato din 1986, care valorează 670.000 de dolari

Un alt automobil cu care actorul se poate lăuda este maşina de fabricaţie italiană un Aston Martin din anul 1986 propulsată de un motor V8 de 5,3 litri care produce o putere impresionantă de 430 de cai putere şi atinge o viteză maximă de 300 km/h. Atkinson a fost unul dintre puţinii care au deţinut această maşină de colecţie şi unul dintre şi mai puţini oameni din lume care au fost forţaţi s-o reconstruiască complet.

Această piesă din colecţia lui a căzut „victimă” unui accident în timpul unuia dintre evenimentele de curse care au avut loc pe circuitul actorului, iar avarierea maşinii sale l-a devastat. A ajuns să cheltuiască peste 300.000 de dolari pentru a reconstrui maşina, astfel încât s-o poată adăuga din nou în colecţia sa de maşini.

Citeşte şi:

Cum a ajuns creatorul lui Mr. Bean să deţină o avere de 150 milioane de dolari? Pe ce îşi dă banii actorul Rowan Atkinson

„Mr. Bean”, neschimbat la vârsta de 65 de ani! Cum este viaţa actorului acum

Rolls Royce Phantom Drophead din 2011, la 500.000 de dolari

Un Rolls Royce este un must-have pentru orice pasionat de maşini. Rowan Atkinson nu s-a mulţumit cu orice model. A ales un Rolls Royce Phantom Drophead din 2011 care are o valoare de 500.000 de dolari. Actorul este un proprietar mândru al acestei maşini elegante şi luxoase. Şi-a personalizat-o prin instalarea unui motor V16 de 9 litri, aducând astfel un plus unei maşini care avea deja blazone pictate manual şi detalii opulente.

Bentley Mulsanne Birkin, achiziţionat cu 400.000 de dolari

Automobilul Bentley Mulsanne Birkin din 2014 al lui Atkinson este cea mai bună în ceea ce priveşte confortul şi eleganţa. Emană opulenţă şi are un design impecabil. A avut un preţ uluitor de 400.000 de dolari, care a fost justificat datorită exclusivităţii şi rafinamentului, după cum era de aşteptat de la un Bentley. Face parte dintr-o ediţie limitată de doar douăzeci şi două de unităţi. Include ecrane LCD gemene de 20 cm instalate în tetierele de pe scaunele din spate şi un sistem audio foarte bun.

FOTO: Shutterstock, Intagram / azcars_official, capital_cars_classicsRecente

Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg
Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slabit usor  Sursa foto Shutterstock jpg
Ezra Miller ritualuri satanice Sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles atentat Sursă foto  Shutterstock jpg
Ce semnificație are inelul pe care regele Charles îl poartă, foto pinterest jpeg
Courteney Cox jpg