Copii foarte bogați care și-au câștigat singuri banii. Cum i-au obținut?

Nici măcar nu au ajuns pe băncile liceului, iar acești copii au reușit să facă milioane de dolari! Și au reușit să-i obțină fără să-i primească moștenire de la părinți sau rude, ci prin munca proprie. 

image

Cu dorință, noroc și, bineințeles, cu puțin ajutor din partea părinților lor, acești copii au reușit să devină youtuberi cunoscuți sau proprietarii unor mari companii.

Un prim exemplu este Ryan Kaji, un tânăr care până la vârsta de 10 ani a strâns 100 de milioane de dolari. Pe vremea când era preșcolar îi plăcea să urmărească recenzii pe Youtube despre jucării, așa că și-a rugat părinții să îi deschidă un astfel de canal. La început nimeni nu l-a urmărit, așa că mama lui l-a filmat jucându-se cu 100 de mașinuțe și astfel a devenit viral. Din 2020, Ryan Kaji se află în topul celor mai bine plătite staruri de pe Youtube. 

Anastasia Radzinskaya

Tot din Youtube a făcut bani și Anastasia Radzinskaya, cunoscută și sub numele de Like Nastya pe internet. Diagnosticată cu paralizie cerebrală, Nastya a atras atenția în mediul online. În anul 2015, părinții ei au decis să-și vândă companiile pentru a investi în canalul ei de Youtube, iar acum are peste 190 de milioane de abonați și o avere de aproximativ 20 de milioane de dolari. 

David Morris

De MattyBRaps ai auzit? El este David Morris, care la vârsta de doar 7 ani a urcat pe canalul său de Youtube un cover al piesei „Eenie Meeni” a lui Justin Bieber și a devenit viral. La 4 ani distanță, canalul lui David Morris are peste 1 miliard de vizualizări și se estimează că a câștigat 3 milioane de dolari din publicitate și apariții media. 

Moziah Bridges

Pasiunea lui Moziah Bridges de a se îmbrăca elegant i-a adus sute de mii de dolari în cont! Pe când era un băiețel, el purta costume elegante chiar și când se afla la joacă, însă nu și papioane, deoarece nu îi plăcea ce găsea în magazine. Astfel, la 9 ani a înființat o companie de papioane și, ajutat de bunica lui croitorească și de mama lui, Moziah Bridges a început să comercializeze papioane și cravate. Potrivit „Bright Side”, afacerea a vândut în 6 ani produse de peste 600.000 de dolari. 

Alina Morse 

Când tatăl ei i-a spus că nu ar trebui să mănânce bomboane pentru că i-ar putea strica dinții, Alina Morse a început să învețe cum să pregătească dulciuri fără zahăr, iar ulterior le-a publicat pe canalul său de Youtube. Când avea 13 ani, ea a înființat o companie de dulciuri care i-a adus în conturi milioane de dolari, iar acum este numită „Regina Bomboanelor”. 

Sursă foto: Pinterest, Instagram 



Recente

Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg
avion jpg