Copii foarte bogați care și-au câștigat singuri banii. Cum i-au obținut?

Nici măcar nu au ajuns pe băncile liceului, iar acești copii au reușit să facă milioane de dolari! Și au reușit să-i obțină fără să-i primească moștenire de la părinți sau rude, ci prin munca proprie. 

image

Cu dorință, noroc și, bineințeles, cu puțin ajutor din partea părinților lor, acești copii au reușit să devină youtuberi cunoscuți sau proprietarii unor mari companii.

Un prim exemplu este Ryan Kaji, un tânăr care până la vârsta de 10 ani a strâns 100 de milioane de dolari. Pe vremea când era preșcolar îi plăcea să urmărească recenzii pe Youtube despre jucării, așa că și-a rugat părinții să îi deschidă un astfel de canal. La început nimeni nu l-a urmărit, așa că mama lui l-a filmat jucându-se cu 100 de mașinuțe și astfel a devenit viral. Din 2020, Ryan Kaji se află în topul celor mai bine plătite staruri de pe Youtube. 

Anastasia Radzinskaya

Tot din Youtube a făcut bani și Anastasia Radzinskaya, cunoscută și sub numele de Like Nastya pe internet. Diagnosticată cu paralizie cerebrală, Nastya a atras atenția în mediul online. În anul 2015, părinții ei au decis să-și vândă companiile pentru a investi în canalul ei de Youtube, iar acum are peste 190 de milioane de abonați și o avere de aproximativ 20 de milioane de dolari. 

David Morris

De MattyBRaps ai auzit? El este David Morris, care la vârsta de doar 7 ani a urcat pe canalul său de Youtube un cover al piesei „Eenie Meeni” a lui Justin Bieber și a devenit viral. La 4 ani distanță, canalul lui David Morris are peste 1 miliard de vizualizări și se estimează că a câștigat 3 milioane de dolari din publicitate și apariții media. 

Moziah Bridges

Pasiunea lui Moziah Bridges de a se îmbrăca elegant i-a adus sute de mii de dolari în cont! Pe când era un băiețel, el purta costume elegante chiar și când se afla la joacă, însă nu și papioane, deoarece nu îi plăcea ce găsea în magazine. Astfel, la 9 ani a înființat o companie de papioane și, ajutat de bunica lui croitorească și de mama lui, Moziah Bridges a început să comercializeze papioane și cravate. Potrivit „Bright Side”, afacerea a vândut în 6 ani produse de peste 600.000 de dolari. 

Alina Morse 

Când tatăl ei i-a spus că nu ar trebui să mănânce bomboane pentru că i-ar putea strica dinții, Alina Morse a început să învețe cum să pregătească dulciuri fără zahăr, iar ulterior le-a publicat pe canalul său de Youtube. Când avea 13 ani, ea a înființat o companie de dulciuri care i-a adus în conturi milioane de dolari, iar acum este numită „Regina Bomboanelor”. 

Sursă foto: Pinterest, Instagram Recente

Rihanna foto  Instagram jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg