Ei sunt cei mai bogați copii din filme și seriale! Cu cât au fost plătiți?

Industria de film de la Hollywood își plătește vedetele cu mulți bani pentru prestația lor, iar tinerii actori nu fac deloc excepție. Ei sunt doar o parte dintre cei mai bogați copii din filmele și serialele cunoscute! 

image

Au avut norocul să apară în filme și seriale de succes și, precum colegii lor mai mari de platou, au fost plătiți pe măsură! Ei sunt copiii de la Hollywood care au reușit să îi facă pe producători să le ofere sume impresionante de bani. Până la urmă, filmele și serialele nu ar mai fi fost la fel fără ei! 

Shirley Temple

Actrița Shirley Temple s-a numărat printre primii copii-vedetă de la Hollywood. Pe fetița simpatică cu bucle aurii, mereu zâmbitoare, ne-o amintim din filmele: „The Little Princess‟, „The Little Colonel‟ și „Curly Top‟. Cu farmecul ei, a cucerit telespectatorii și a reușit să devină unul dintre cei mai bine plătiți copii din filme. Pe când era copilă, Shirley Temple ar fi fost plătită cu aproximativ 30 de milioane de dolari în banii de astăzi. 

Citește și: Shirley Temple nu avea părul creț. Mama ei, singura care avea voie să o coafeze, conform unei clauze stricte

Angus T. Jones

Actorul Angus T. Jones, care i-a dat viață băiețelului Jake Harper, timp de 10 ani, în sitcomul „Two and a Half Men‟, a devenit milionar după apariția în serial. Pe când avea doar 17 ani, Angus T. Jones câștiga 350.000 de dolari pentru fiecare episod și, ținând cont că a apărut în 10 sezoane ale serialului, el a încasat aproximativ 20 de milioane de dolari, scrie „The Things‟. 

Frankie Muniz

Ți-l amintești pe Frankie Muniz, actorul care l-a jucat pe Tiny Tim, în „A Christmas Carol‟? Datorită aparițiilor sale în filme, show-uri și seriale de succes („Lizzie McGuire‟, „Sabrina, The Teenage Witch‟), el are acum o avere estimată la 40 de milioane de dolari. 

Vezi și: I-ai cunoscut pe când erau de-o șchioapă și sunt părinți acum. Copiii celebri din filmele anilor 2000 au propriii lor copii 

Vedetele Disney, în topul celor mai bogate celebrități 

Așa cum ne putem aștepta, trei dintre emblemele Disney, Demi Lovato, Selena Gomez și Miley Cyrus au reușit să strângă averi impresionate! În perioada adolescenței, Demi Lovato ar fi câștigat milioane de dolari, iar astăzi averea ei ar ajunge la 40 de milioane de dolari. Colega ei, Selena Gomez, ar fi obținut 50 de milioane de dolari, iar în prezent, ea ar avea o avere estimată la 95 de milioane de dolari, după cum scrie „Marca.com‟. Și Miley Cyrus a câștigat sume mari când o juca pe Hannah Montana. Pentru fiecare episod, vedeta ar fi încasat 15.000 de dolari, iar pentru fiecare sezon, în conturile sale ar fi intrat 450.000 de dolari. Astăzi, averea lui Miley este estimată la 160 de milioane de dolari, potrivit „Forbes‟. 

Sursă foto: Pinterest  



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg