Cristi Borcea a recunoscut: pe care dintre soţii a lovit-o?

1 cristi borcea 40 de intrebari cu denise rifai jpg jpeg

Cristi Borcea a vorbit despre afacerile sale, dar şi despre numeroasele femei din viaţa lui, în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", de la Kanal D. Mai mult, milionarul a dat cărţile pe faţă şi a răspuns la una dintre cele mai grele întrebări: dacă a agresat vreodată fizic pe una dintre fostele sale soţii.

Modelul Alina Vidican, cea de-a doua soţie a omului de afaceri, a fost agresată de Cristi Borcea, după cum acesta a mărturisit în emisiune. Dar nu în timpul vizitelor pe care aceasta i le-a făcut în timp ce se afla în închisoare. ”Da! Am lovit. În alt context da, dar nu cât am fost în penitenciar. Alina şi Mihaela (prima soţie - n.r.) veneau tot timpul împreună la mine la vizită, se înţelegeau foarte bine. La cămin conjugal n-am fost niciodată în penitenciar şi nu aveai cum... astea sunt doar prostii şi fabulaţii”, a declarat Cristi Borcea în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Cristi Borcea a vorbit şi despre afacerile sale. El a făcut multe investiţii de-a lungul timpului: a fost acţioar la clubul de fotbal Dinamo, deţine hoteluri, restaurante, complexuri rezidenţiale, dar şi afaceri în domeniul carburanţilor. Unele dintre afaceri i-au adus condamnări milionarului. 

În urma unei evaluări făcute în anul 2010, averea omului de afaceri era de cel puţin 70 de milioane de euro. Însă afceristul consideră că averea sa cea mai mare este familia. Acesta are în total nouă copii, din trei mariaje.

”Sunt cel mai bogat, am o soţie deosebită care mă înţelege şi nouă copiii, asta este cea mai mare bogăţie. Deocamdată am condiţii să pot să ţin copiii şi să le creez cele mai bune condiţii. De bogăţie dacă te referi la partea finaniciară, am investiţii unele profitabile, altele neprofitabile, ca orice om de afaceri care are o paletă mai largă de afaceri. Dar, deocamdată stau bine şi cel mai important este că pot să le asigur copiilor un viitor”, a mai declarat Cristi Borcea.Recente

Leonardo Di Caprio si Kate Winslet jpeg
familia regală britanică foto  Instagram jpg
Dumnezeu jpg
Maria Shriver, Arnold Schwarzenegger jpg
Google Bard jpg
Luna si Mercur in trigon pe 8 februarie 3 nativi egoisti in dragoste Sursa foto shutterstock 1770076130 jpg
meghan markle printul harry botez baietel jpeg
Tori Spelling jpg
Reese Witherspoon si Robert De Niro jpg
Beyonce sursa  Instagram jpg
cutremur sursa  Shutterstock jpg
Culori care atrag norocul la bani Sursa foto shutterstock 638041264 jpg
Angelina Jolie si Jon Voight jpeg
 Matthew McConaughey si Kate Hudson jpg
Printul Harry Sasha Walpole jpg
Shania Twain foto  Instagram jpg
Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg