Cum a aflat Meghan Markle că a fost persoana cel mai agresată în mediul online din lume

1 shutterstock 1206373057 jpg jpeg

Fosta ducesă de Sussex a povestit într-un podcast despre nenumăratele abuzuri din mediul online. Anul trecut, i s-a înştiinţat faptul că este persoana „cel mai trolată din lume”.

Un troll se referă la „un individ care lasă în mod intenţionat mesaje ofensatoare pe internet, cu unicul scop de a deranja, a atrage atenţia sau de a crea probleme cuiva”, potrivit dictionary.cambridge.org. 

Meghan şi soţul ei, Prinţul Harry, s-au alăturat unui grup de elevi dintr-un liceu din California, în timpul unui episod de podcast, numit „Terapia adolescentului”, unde s-au discutat despre stigmatizarea sănătăţii mintale, stima de sine şi abuzul online.

Meghan Markle a explicat că pandemia de Covid-19 a însemnat mai mult timp online pentru mulţi dintre noi. În 2019, fostei ducese i s-ar fi atras atenţia că a fost persoana cel mai agresată în mediul online, din lume, deşi Meghan a rărit apariţiile în spaţiul public în timpul sarcinii sau după maternitate. 

„Nu-mi pasă dacă ai 15 sau 25 de ani. Dacă oamenii spun lucruri despre tine care nu sunt adevărate, ele devin dăunătoare pentru sănătatea mentală şi emoţională”, a precizat fosta actriţă. 

Prinţul Harry a adăugat că, în general, sunt persoane care se ascund în spatele unei identităţi virtuale pentru a spune lucruri pe care, în realitate, nu le-ar dezvălui.

Transmisia a fost înregistrată la începutul acestei săptămâni în zona Santa Barbara, unde locuiesc foştii duci de Sussex, purtând măşti de protecţie şi respectând distanţarea fizică. 

Citeşte şi: Cum arată casa pe care au cumpărat-o Prinţul Harry şi Meghan Markle. Domeniul a costat aproape 15 milioane de dolari

FOTO Shutterstock.com Recente

cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg
DISKOteka 5 jpeg
Revista Click! pentru femei Nr 19  15 28 septembrie 2023 jpeg
Michael Kors foto  Shutterstock jpg
Demi Lovato jpg