Cum a ajuns Letizia Ortiz Rocasolano să fie Regina Spaniei. Și-a cucerit soțul cu un reportaj

Povestea Letiziei Ortiz Rocasolano, soția Regelui Felipe al VI-lea al Spaniei, poate să fie subiectul unui scenariul de film. Și-a cucerit soțul din spatele ecranelor și a devenit, în mod accidental, Regina Spaniei. 

image

Letizia Ortiz Rocasolano (50 de ani) s-a născut pe data de 15 septembrie 1972 și, la fel ca în povestea Cenușăresei, nu a avut legături cu Familia Regală. Tatăl său a fost jurnalist, mama de profesie asistentă, iar bunicul a lucrat ca șofer de taxi.

Mai târziu în viață, Letizia a decis să calce pe urmele tatălui său și să devină jurnalist. Visul ei s-a îndeplinit, deoarece a obținut calificări în diferite ramuri ale jurnalismului și a lucrat în mai multe agenții media consacrate din Spania. 

Înainte să îl cunoască pe Regele Spaniei, care pe atunci era Prințul Felipe, a fost căsătorită cu scriitorul și profesorul de literatură Alonso Guerrero Pérez. Deși s-au despărțit după doar un an de căsnicie, fostul ei soț i-a dedicat o carte intitulată „El Amor de Penny Robinson” (Dragostea lui Penny Robinson), care are la bază povestea lor de dragoste.

Citește și: FOTO Regina Letizia a Spaniei și trecutul său rușinos de care nu mai vrea să își amintească 

Cum și-a cunoscut Letizia Ortiz Rocasolano regele  

În anul 2002, Letizia lucra la unul dintre canalele de televiziune din Spania și nici nu își imagina că reportajele sale o să-i schimbe viața. Asta pentru că Prințul Felipe i-a urmărit activitatea și s-a îndrăgostit de ea. Potrivit „Bright Side”, Prințul i-ar fi cerut unui prieten, de profesie jurnalist, să îi facă cunoștință cu Letizia, iar de atunci ar fi început povestea lor de basm. 

Letizia Ortiz jpeg

Un an mai târziu, s-au logodit, iar în anul 2004 s-au căsătorit la Madrid. Atunci, jurnalista Letizia Ortiz Rocasolano a devenit, în mod oficial, Regina Letizia a Spaniei. Au trecut 18 ani, iar din iubirea lor au luat naștere cele două prințese - Leonor (17 ani) și Sofia (15 ani). 

În prezent, Regina Letizia a Spaniei este admirată pentru eleganța și stilul modest pe care îl adoptă. Deși își permite să își cumpere obiecte vestimetare scumpe, Letizia a putut fi observată la mai multe evenimente purtând haine la prețuri accesibile, însă totodeauna elegante. 

Sursă foto: Pinterest, Shutterstock   Recente

Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg