Momente cand Familia Regală Britanică a uitat de regulile din protocol

De-a lungul timpului, Familia Regală Britanică a fost nevoită să urmeze reguli importante ce fac parte din protocol, însă regalitățile nu au reușit mereu să le respecte. Iată când s-a întâmplat! 

image

În Familia Regală Britanică, regulile sunt foarte importante, iar codul trebuie să fie respectat în totalitate. Cu toate acestea, au existat momente când regalitățile au uitat de ele. De la Prințul William și Kate Middleton, la Prințesa Diana și Regele Charles al II-lea, cu toții au avut momente când nu au urmat normele impuse. 

Citește și: Prințesa Anne, impunătoarea! De ce refuză să-și salute admiratorii 

Când Prințesa Diana și-a ales inelul de logodnă

Când a fost cerută în căsătorie de Charles, Prințesa Diana a primit un inel de logodnă cu un safir albastru oval, de 12 carate și cu 14 diamante. Inelul nu a fost unul făcut pe comandă, așa cum sunt realizate, de obicei, inelele viitoarelor mirese din familie, ci Diana și l-a ales dintr-un catalog de colecție. 

Ulterior, Prințul William a folosit acel inel când a cerut-o în căsătorie pe Kate Middleton, iar ducesa îl poartă și astăzi. 

Când Prințul William a îmbrățișat un om de rând 

Prințul William a moștenit compasiunea mamei sale pentru oameni, iar în timpul unui vizite la un centru de supraviețuitori, el a îmbrățișat o femeie care încerca să-și găsească soțul prins într-o clădire aflată în flăcări. Codul regal prevede ca bărbații din familia regală să salute oamenii formal, iar acest lucru nu s-a întâmplat atunci. „Femeia a plâns la pieptul prințului îngrijorat, în timp ce acesta a cuprins-o în brațe și i-a spus că va face tot posibilul pentru a-i găsi persoana iubită‟, relatează „Daily Mail‟. 

Vezi și: Membrilor Familiei Regale britanice le sunt interzie pastele, cartofii și orezul la cină. Care e cauza? 

Când Kate Middleton a îmbrățișat copiii din Germania 

În timp ce se afla în Germania să ajute copiii din medii defavorizate, Kate Middleton a îmbrățisat câțiva micuți, fără să respecte regula „strângerii de mână‟. Ea a dat dovadă de compasiune, așa cum făcea și Prințesa Diana. 

Când Regele Charles a semnat un autograf

În 2010, Regele Charles al II-a s-a întâlnit cu victimele inundațiilor devastatoare din Cornwall, iar un cuplu i-a cerut un autograf pentru fiul lor. Deși codul spunea că nu avea voie să facă asta, în mod surprinzător, Charles a fost de acord și i-a spus bodyguardului să îi aducă o bucată de hârtie pe care ulterior a semnat-o. 

Sursă foto: Pinterest Recente

Tori Spelling jpg
Reese Witherspoon si Robert De Niro jpg
Beyonce sursa  Instagram jpg
cutremur sursa  Shutterstock jpg
Culori care atrag norocul la bani Sursa foto shutterstock 638041264 jpg
Angelina Jolie si Jon Voight jpeg
 Matthew McConaughey si Kate Hudson jpg
Printul Harry Sasha Walpole jpg
Shania Twain foto  Instagram jpg
Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg