Cum a evadat Sean Penn dintr-o închisoare şi ce a discutat, timp de 7 ore, cu un traficant periculos de droguri

1 sean jpg jpeg

A câştigat Oscarul de două ori, cu rolurile interpretate în filmele Preţul curajului (2009) şi Misterele fluviului (2003), şi a apărut în peste 50 de pelicule în cariera sa fulminantă de 46 de ani. Însă, pe lângă realizările actoriceşti, unul dintre cele mai mari staruri de la Hollywood se poate mândri şi cu câteva misiuni jurnalistice secrete răsunătoare şi iese în evidenţă cu o evadare din închisoare mai ceva ca-n filmele în care joacă!

Născut pe 17 august 1960, Sean Justin Penn este un actor american, regizor, scenarist şi producător, care şi-a început cariera actoricească în televiziune, cu o scurtă apariţie în serialul Căsuţa din prerie, în decembrie 1974, regizat de tatăl lui, Leo Penn. Pe lângă munca depusă la Hollywood, Sean este implicat în dezbaterile politice şi sociale, are contacte la cel mai înalt nivel, cu preşedinţii Cubei şi ai Venezuelei, şi desfăşoară o activitate importantă filantropică, ajutând pe cât posibil victimele uraganului Katrina, din 2005, şi ale cutremurului din Haiti, în 2010.

Evadare ca-n filme

Viaţa pare să bată filmul de acţiune în cazul lui Penn, care a ajuns să evadeze dintr-o închisoare fără să fie vorba despre vreun scenariu hollywoodian sau vreo filmare regizată. Cum de s-a întâmplat una ca asta? Când Sean şi soţia sa de pe atunci, Madonna, au călătorit în Macao, pentru a filma secvenţe din pelicula Shanghai Surprise, faimosul cuplu a atras atenţia presei locale. De fapt, cei doi soţi celebri erau urmăriţi peste tot şi fotografiaţi de paparazii la fiecare mişcare pe care o făceau.

La un moment dat, actorul a descoperit un paparazzo ascuns chiar în camera lor de hotel, pentru a face câteva instantanee exclusive. Înfuriat la culme, Penn l-a împins pe fotograf spre balcon şi l-a ridicat, împreună cu asistenul lui personal, peste balustradă, ţinându-l suspendat în aer, de la al nouălea etaj, ca să se înveţe minte. Drept urmare, superstarul hollywoodian şi asistentul său au fost arestaţi, acuzaţi de tentativă de omor şi trimişi după gratii.

În mod surprinzător, cel care păzea celula lor a uitat, pentru câteva momente, uşa deschisă de la încăperea celor doi, ceea ce le-a permis lui Sean şi angajatului său să iasă bine-mersi din închisoare. Mai mult de-atât, evadaţii au luat rapid un avion şi au zburat spre Hong Kong. Actorul a primit ulterior o notă din parte guvernului portughez, prin care era înştiinţat că fusese graţiat.

Dialog periculos

Toate bune şi frumoase, dar ne e tot mai clar că Penn adoră adrenalina nu numai în faţa camerei de filmări, ci şi în spatele ei. În 2016, actorul şi-a propus să realizeze un interviu cu Joaquín ‘El Chapo’ Guzmán, un fugar la acea vreme. Şi a reuşit acest lucru prin bunăvoinţa actriţei mexicane Kate del Castillo. Fără să ezite, Sean a traversat jungla mexicană, pentru a ajunge să aibă o discuţie de şapte ore cu faimosul traficant de droguri.

Penn a vorbit cu El Chapo despre cultura drogurilor şi evadările din închisoare, subiect cunoscut preabine şi de el. Când l-a întrebat pe Cel mai căutat om din lume, precum l-a descris revista Rolling stone, despre violenţă, El Chapo a negat că ar fi violent: „Tot ce fac eu este să mă apăr. Dacă încep eu vreodată vreun conflict? Nicicodată!”

Interviul a făcut mare vâlvă în presa americană, care a considerat realizarea lui Sean Penn atât istorică, cât şi extrem de periculoasă. Vorbind despre întreaga lui experienţă cu Lordul Drogurilor, Penn a descris interviul ca pe o „experienţă din altă lume parcă, având în vedere că stăteam de vorbă cu un om aparent atât de calm şi liniştit, care duce, însă, o viaţă atât de ireală”.Recente

vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg