Cum a renunţat actriţa Mirela Oprişor să joace rolul Elenei Ceauşescu

1 mirela6 png png

Mirela Oprişor l-a refuzat pe celebrul regizor american Oliver Stone, care a invitat-o la un casting, acum câţiva ani. Actriţa, care interpretează personajul Aspirina în serialul Las Fierbinţi, trebuia să o joace pe Elena Ceauşescu tânără.

Mirela Oprişor (47 de ani) a povestit, în cadrul unui interviu, pentru postul PRO TV, mai multe întâmplări interesante şi amuzante din cariera sa. Ea a dezvălui ce i-a răspuns celebrului regizor Oliver Stone, care i-a propus un rol într-un film despre Elena Ceauşescu. 

”A venit Oliver Stone în România, cu un producător de afară, şi m-au chemat la o probă de film, pentru rolul Elenei Ceauşescu tânără. Actriţa Faye Dunaway o juca pe Elena Ceauşescu în vârstă, iar eu pe cea tânără. Am dat o probă, stăteam prost cu engleza. Şi am fost sunată de ei că se opresc în Ungaria, la Budapesta, pentru un casting. Şi le-am spus: ”Îmi pare rău, eu nu pot, în trei zile eu sunt la Gala Hop”, la Mangalia. Şi producătorul a spus: ”Ce este aia?” A fost şocat, am fost efectiv înjurată, mi-a spus că nu a întâlnit aşa ceva în viaţa lui. Acel film nu a mai fost făcut niciodată”, a povestit actriţa în cadrul emisiunii ”Interviurile lui Vitalie”.

Mirela este absolventă a Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică Ion Luca Caragiale din Bucureşti (2000). La început a lucrat în teatru, după care a fost invitată să joace în filme şi seriale TV. Rolul care i-a adus recunoaşterea internaţională a fost cel al Adrianei Hanganu din filmul „Marţi, după Craciun” (2010), regizat de Radu Muntean. Pentru acest rol a primit Premiul pentru cea mai bună actriţă la Festivalul de Film de la Sarajevo. 

Mirela Oprişor este căsătorită cu actorul şi scriitorul Mimi Brănescu şi au împreună o fiică pe nume Ana, în vârstă de 13 ani. 

Sursă foto: InstagramRecente

Mandy Moore, Nick Jonas jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg