Cum a renunţat actriţa Mirela Oprişor să joace rolul Elenei Ceauşescu

1 mirela6 png png

Mirela Oprişor l-a refuzat pe celebrul regizor american Oliver Stone, care a invitat-o la un casting, acum câţiva ani. Actriţa, care interpretează personajul Aspirina în serialul Las Fierbinţi, trebuia să o joace pe Elena Ceauşescu tânără.

Mirela Oprişor (47 de ani) a povestit, în cadrul unui interviu, pentru postul PRO TV, mai multe întâmplări interesante şi amuzante din cariera sa. Ea a dezvălui ce i-a răspuns celebrului regizor Oliver Stone, care i-a propus un rol într-un film despre Elena Ceauşescu. 

”A venit Oliver Stone în România, cu un producător de afară, şi m-au chemat la o probă de film, pentru rolul Elenei Ceauşescu tânără. Actriţa Faye Dunaway o juca pe Elena Ceauşescu în vârstă, iar eu pe cea tânără. Am dat o probă, stăteam prost cu engleza. Şi am fost sunată de ei că se opresc în Ungaria, la Budapesta, pentru un casting. Şi le-am spus: ”Îmi pare rău, eu nu pot, în trei zile eu sunt la Gala Hop”, la Mangalia. Şi producătorul a spus: ”Ce este aia?” A fost şocat, am fost efectiv înjurată, mi-a spus că nu a întâlnit aşa ceva în viaţa lui. Acel film nu a mai fost făcut niciodată”, a povestit actriţa în cadrul emisiunii ”Interviurile lui Vitalie”.

Mirela este absolventă a Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică Ion Luca Caragiale din Bucureşti (2000). La început a lucrat în teatru, după care a fost invitată să joace în filme şi seriale TV. Rolul care i-a adus recunoaşterea internaţională a fost cel al Adrianei Hanganu din filmul „Marţi, după Craciun” (2010), regizat de Radu Muntean. Pentru acest rol a primit Premiul pentru cea mai bună actriţă la Festivalul de Film de la Sarajevo. 

Mirela Oprişor este căsătorită cu actorul şi scriitorul Mimi Brănescu şi au împreună o fiică pe nume Ana, în vârstă de 13 ani. 

Sursă foto: Instagram



Recente

Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg