Cum a sărbătorit Andreea Bălan ziua mamei sale. Iată ce surpriză i-a pregătit

5 andreea balan png png

Andreea Bălan şi-a sărbătorit mama pe 10 septembrie, organizând o petrecere restrânsă în curtea casei sale. Artista a ţinut să le împărtăşească fanilor cât de mult o apreciază pentru că îi este alături, postând un mesaj emoţionant pe Instagram.

Postarea a adunat mii de apreciere şi sute de comentarii de felicitare din partea fanilor. 

3 andreea png png

!”, a scris vedeta. 

Andreea Bălan nu are o relaţie foarte bună cu tatăl său, potrivit

. Artista are parte însă de tot sprijinul celei care i-a dat viaţă, mai ales în ceea ce priveşte creşterea celor două fetiţe ale sale, Ella şi Clara, motiv pentru care, doamna Valeria Bălan are parte de toată recunoştinţa. De ziua ei, Andreea i-a cumpărat un tort pe care au scris ”La mulţi ani buni” şi o frumoasă orhidee. Cel puţin asta ne arată din imaginile postate pe Instagram.

Înainte de a da naştere primului copil, Andreea Bălan mărturisea că mama ei se va pensiona şi se va muta de la Ploieşti în Bucureşti, pentru a o ajuta cu micuţa Ella. Valeria Bălan este un sprijin de nădejde pentru Andreea, mai ales când artista este ocupată cu filmările. Cele două nepoate o iubesc nespus şi se bucură de timpul petrecut împreună. Andreea postează adesea fotografii din vacanţă, de la munte sau de la mare, fiind însoţită de mama ei. 

        View this post on Instagram                   O saptamana buna incepe cu un vlog super amuzant din partea noastra cu aventurile noastre la mare 🌊 - Link in bio ✨ Ii sunt extrem de recunoscatoare mamei mele care intodeauna a fost langa mine la bine si mai ales la rau, m-a iubit si ma iubeste neconditionat si intodeauna m-a sustinut indiferent daca deciziile mele au fost bune sau gresite. Acum ea isi dedica viata Ellei si Claritei si intodeauna mama mea va fi pentru mine un exemplu de bunatate si rabdare! Multumesc MAMI! ❤️ A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on Aug 24, 2020 at 1:16am PDT

O saptamana buna incepe cu un vlog super amuzant din partea noastra cu aventurile noastre la mare 🌊 - Link in bio ✨ Ii sunt extrem de recunoscatoare mamei mele care intodeauna a fost langa mine la bine si mai ales la rau, m-a iubit si ma iubeste neconditionat si intodeauna m-a sustinut indiferent daca deciziile mele au fost bune sau gresite. Acum ea isi dedica viata Ellei si Claritei si intodeauna mama mea va fi pentru mine un exemplu de bunatate si rabdare! Multumesc MAMI! ❤️

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Sursa foto: InstagramRecente

Tori Spelling jpg
Reese Witherspoon si Robert De Niro jpg
Beyonce sursa  Instagram jpg
cutremur sursa  Shutterstock jpg
Culori care atrag norocul la bani Sursa foto shutterstock 638041264 jpg
Angelina Jolie si Jon Voight jpeg
 Matthew McConaughey si Kate Hudson jpg
Printul Harry Sasha Walpole jpg
Shania Twain foto  Instagram jpg
Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg