Cum a slăbit Bianca Rus 60 de kg

1 85486 original jpg jpeg

Cântăreaţa de muzică populară a dus mereu o luptă cu kilogramele. Face parte din vedetele României care s-a chinuit mereu să slăbească prin dietă. Dar acum s-a aflat cum a slăbit Bianca Rus 60 de kg!

Cântăreaţa de muzică populară a ţinut mereu diete. Pentru că rezultatele nu erau pe măsura aşteptării sale sau se îngrăşa la loc, Bianca Rus renunţa rapid la diete. Aşa ajunsese să acumuleze până la 100 de kg.

image

Cum a slăbit Bianca Rus 60 de kg

Dar, în urma cu un an şi câteva luni, Bianca Rus s-a operat. Cântăreaţa de muzică populară şi-a micşorat stomacul şi a ţinut regim. Până în prezent, Bianca Rus a slăbit 60 de kg. Nu este pe deplin mulţumită şi mai vrea să dea jos încă 5 kg.

image
image

Bianca Rus a renunţat la fast-food complet. Consumă alimente neprocesate şi sărace în calorii. Are 3 mese pe zi, în porţii mici. Susţine că acum nu mai exagerează cu mâncarea, cum o făcea în trecut.

'Am făcut operaţie de micşorare a stomacului. Am slăbit 60 de kilograme, iar până la Paşte vreau să mai dau jos încă 5 kilograme. Am eliminat toate alimentele nesănătoase şi care îngraşă din meniu. Mănânc de trei ori pe zi, dar în cantitate mică. Nu mănânc niciodată cartofi cu carne sau orez cu carne.', a declarat Bianca Rus pentru viva.ro.

image
image

Citeşte şi: Monica Anghel şi meniul dietei disociată cu care a slăbit 20 kg

Citeşte şi: Oana Roman: "Mândră de noua mea siluetă". Cât a slăbit vedeta

image