Cum a slăbit Kim Kardashian. Secrete de la nutriţionistul vedetei

1 68367 original jpg jpeg

Lupta cu kilogramele în plus este la fel de aprigă şi pentru vedete de rang internaţional, cum este Kim Kardashian. Nutriţionistul ei a dezvăluit care sunt secretele, care o ajută pe vedetă să slăbească.

Kim Kardashianeste un fan al celebrei diete Atkins,cu ajutorul căreia a slăbit şi după ce a născut-o pe fiica ei,North. Recent Kim a dezvăluit că până acum a reuşit să slăbească 19 kilograme şi că mai are de dat jos încă 12. Însă,care este regimul ei alimentar?

Colette Heimowitz,nutriţionistul său personal şi o specialistă a dietei Atkins,a dezvăluit că scopul lui Kim este să slăbească câte un kilogram pe săptămână şi din acest motiv,nu depăşeşte 1. 800 de calorii consumate pe zi.

În ce constă regimul alimentar

Fiecare masă este cuprinde proteine,alimente cu un conţinut ridicat de fibre,dar şi grăsimi sănătoase,care provin mai ales din ulei de măsline şi avocado. Ce nu se află în meniul său? Zaharurile,dulciurile,prăjiturile,biscuiţii,făina şi orezul alb. De asemenea,un aliment preferat este brânza,pe care o consumă zilnic,dar în cantităţi limitate.

Un alt secret al slăbirii sale sănătoase este stricta cântărire a alimentelor. Aşadar,ea are grijă să consume zilnic între 90 şi 120 g de proteine,80 g de brânză,4-5 porţii de legume şi două linguri de grăsimi sănătoase. Colette Heimowitz le sfătuieşte pe cele care doresc să urmeze dieta lui Kim să aleagă carbohidraţi cu un conţinut ridicat de fibre,care eliberează treptat zahăr în sânge. De exemplu,în loc să mănânci orez alb,alege unul brun. Dacă ai poftă de ceva dulce,prepară un desert de casă,în care să înlocuieşti zahărul cu un îndulcitor natural,cum este siropul de agave sau cel de stevie.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg