Cum afectează pielea feţei ceea ce mancam

1 67770 original jpg jpeg

Există mai multe studii care cercetează legătura dintre alimente şi modul în care acestea ne afectează pielea. Specialiştii spun că acneea apare de multe ori în urma a ceea ce mâncăm, mai ales în urma consumului excesiv de ciocolată, dar şi alte alimente, care pot avea efecte asupra pielii.

Potrivit cercetătorilor,există o legătură între piele şi sistemul digestiv,astfel încât acestea se pot vedea pe anumite părţi ale feţeicare reacţionează la stres în intestin,în funcţie de tipurile de alimente sau băuturi la care ai intoleranţă.

Iată cum afectează ceea ce mâncăm pielea feţei:Faţă de zahăr-caracteristici

Consumul excesiv de zahăr duce la apariţia ridurilor,ochi cu pleoapa căzută,aspect uscat al pielii feţei,apariţia coşurilor pe toată suprafaţa feţei,piele subţire,nuanţă a pielii albă,palidă şi  sprâncene subţiri.

De ce apar acestea? Se pot perturba bacteriile din intestin şi declanşa apariţia acestora. Potrivit doctorului Mapping,tactul digestiv este legat de frunte şi de aceea par coşurile şi pielea se usucă. Insulina poate pune presiune pe glandele renale,care au control asupra frunţii,şi de aceea se subţiază pielea şi sprâncenele devin mai subţiri.

Faţă de vin-caracteristici

Liniile pronunţate sau roşeaţă între ochi,pleoape căzute,pori dilataţi,piele deshidratată cu riduri pe obraz,nasul şi obrajii roşii,falduri nazolabiale profunde.

De  ce apar acestea? Consumul excesiv de alcool duce la deshidratare,care duce la apariţia ridurilor,care se pot adânci în timp. Potrivit lui Mapping,zona dintre sprâncene are legătură cu sănătatea ficatului,ceea ce duce la apariţia liniilor. Alcoolul poate provoca dilatarea capilarelor care au ca rezultat faţa palidă.

Faţă de gluten – caracteristici

Obraji roşii,pete pigmentate întunecate  sau pete în jurul bărbiei.

De ce apar acestea? Are loc o

a reacţiilor inflamatorii din corp,cauzată de gluten,care poate duce la piele umflată sau uscată. În cazul în care corpul acţionează la gluten,sistemul imunitar afectează echilibrul sistemului de reproducere,ceea ce duce la apariţia coşurilor produşi de hormoni în jurul bărbiei,cel mai adesea.

Faţă de lapte – caracteristici

Pleoape umflate,pungi şi cearcăne sub ochi. Pete mici albe şi umflături pe bărbie.

De  ce apar acestea? O intoleranţă la lactoză poate afecta sistemul imunitar care duce la mai multe răspunsuri inflamatorii în organsim. La fel se întâmplă şi atunci când ai gleznele umflate,dar poate afecta şi ochii. Estrogenul şi progeteronul,hormonii pot cauza celulelor pielii o supra-producere,care are ca rezultat blocarea porilor,apariţia sebumului,dar şi apariţia petelor pe pielea feţei. Este recomandat consumul de broccoli la masa de prânz.

Credit foto:www.harpersbazaar.com



Recente

Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg