Cum aplici crema autobronzantă?

1 65115 original jpg jpeg

Vrei să te bronzezi fără să faci plajă? Optează pentru o cremă autobronzantă. Iată câţiva paşi esenţiali în aplicarea ei.

1. Exfoliere

Înainte de aplicarea cremei autobronzante,pentru un bronz cât mai uniform,ai nevoie de o exfoliere blândă a pielii tale. Foloseşte un gel de duş cu particule abrazive sau pune pe un burete o linguriţă de zahar sau de mălai. Spală-te (folosind mişcări blânde) cu acesta pe tot corpul. Insistă la încheieturi.

2. Hidratare

După ce te-ai şters bine cu un prosop moale de bumbac aplică un strat,pe tot corpul,de loţiune sau cremă hidratantă. În comerţ există deja câteva tipuri care au deja pigmenţi de colorare (mai slabi decât cei din loţiunea autobronzantă). Acest lucru te va ajuta să obţii un bronz frumos,uniform.

Pentru faţă şi decolteu urmează aceeaşi paşi,iar pentru o aplicare mai uniformă a cremei autobronzante utilizează un burete (foloseşte numai produse adaptate tipului tău de piele,autobronzant special pentru faţă şi decolteu) .

3. Masaj

După ce ai aplicat pe toate zonele corpului cremă autobronzantă încearcă să te masezi astfel încât emulsia să se absoarbă cât mai bine în piele. Înlătură excesul cu o dischetă demachiantă sau cu un şerveţel şi nu te îmbrăca până ce aceasta nu s-a absorbit complet în piele.

4. Pentru un aspect cât mai natural

Dacă vrei să creezi un aspect cât mai natural foloseşte pentru umeri,gât sau braţe un stat de cremă autobronzantă mai închisă la culoare (de regulă,pe zonele mai reliefate ale corpului soarele te prinde mai puternic).

5. Machiaj în culori arămii

Îţi doreşti un aspect cât mai natural? Optează pentru produsele speciale de machiaj din gama “bronze”. Pentru obraji aplică o pudră în nuanţe mai calde,dar care să nu-ţi închidă nuanţa iniaţială a cremei autobronzante. Pentru buze foloseşte un ruj mat,care să nu difere foarte mult de nuanţa naturală,iar pentru pleoape foloseşte un fard nu prea sclipitor,în nuanţe de maro şi bej.Recente

Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg