Cum arata Andreea Bălan după stopul cardio-respirator. Prima imagine cu Clara Maria

1 85289 original jpg jpeg

Veşti bune pentru toată lumea! Andreea Bălan se simte bine după stopul cardio-respirator suferit luni, în timpul operaţiei de cezariană. Vestea bună e că artista se simte bine, arată bine şi zâmbeşte impecabil. Cum arata Andreea Bălan după stopul cardio-respirator. Prima imagine cu Clara Maria e divină.

Cum arata Andreea Bălan după stopul cardio-respirator? Excepţionald e bine. Aceasta a publicat prima imagine cu Clara Maria, după ce a ajuns în rezerva ei privată. În cursul zilei de miercuri, medicii de la clinica Sanador au mărturisit că vedeta e în afara oricărui pericol şi o vor muta într-o rezervă.

image

Cum arata Andreea Bălan după stopul cardio-respirator

"Dragii mei, abia astazi mi-am luat fetita, Clara Maria in brate, dupa 2 zile de lupta ca sa traiesc. Va multumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase, le-am citit pe toate!

Prima imagine cu Clara Maria, fiica Andreei Bălan

Si multumesc din inima doctorilor de la @sanador.romania care mi-au salvat viata! Ceea ce mi s-a intamplat mie, se intampla 1 la 80 000 de cazuri, iar medicii de aici au fost promti si imediat au intervenit si au luat cele mai bune decizii ca eu sa traiesc”, este mesajul publicat de Andreea Bălan pe Facebook, la ora 18 şi câteva minute.

image