Cum arată Meghan Markle, la o lună după ce a născut

Cum arată Meghan Markle, la o lună după ce a născut Încă nu şi a revenit complet jpeg

Meghan Markle a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu o lună şi se pare că încă îşi revine după naştere. Spre deosebire de cumnata sa, Kate Middleton, care şi-a intrat in formă repede după ce născut, ducesa de Sussex încă se luptă cu kilogramele rămase în urma sarcinii.

Meghan Markle şi-a făcut apariţia la „Trooping the Colour', eveniment închinat Reginei Elisabeta, unde a putut fi văzută pentru prima dată în public, după ce şi-a prezentat copilul. 

Ducesa de Sussex a purtat o rochie bleumarin Givenchy. Dacă până acum ne-a obişnuit ca ţinutele să îi pună formele în evidenţă, de această data, Meghan Markle a ales un croi mai larg. 

Toată lumea a putut observa că americanca Meghan, mamă de mai bine de o lună, nu şi-a revenit la fel de repede şi de bine precum Kate, răvăşitoare de la primele apariţii după toate cele trei naşteri.

Chiar şi aşa, Meghan Markle a strălucit. Pe faţa ei se putea observa bucuria femeii împlinite.

meghan jpg jpeg

Un alt detaliu care a ieşit în evidenţă a fost inelul pe care Meghan Markle l-a primit de la soţul ei, imediat după ce a născut. Prinţul Harry pare să fi preluat tradiţia de la fratele său, prinţul William, care i-a dăruit soţiei sale bijuterii de fiecare dată când a născut. Kate Middleton a primit ori inele, ori cercei.

Ducesa de Sussex a devenit mama la începutul lunii mai 2019. Fiul ei a fost bebeluşul anului pe care toată Anglia l-a aşteptat cu sufletul la gură.Recente

Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg
nick cannon Instagram jpg
Taylor Swift jpg
Tom Jones jpg
Dakotta Fanning, Tom Cruise foto  Shutterstock jpg