Cum arată sosia lui John Legend. „O versiune mai frumoasă ca a mea‟

John Legend (44 de ani) a avut ocazia să își întâlnească sosia chiar la locul de muncă. „O versiune mai înaltă și mai frumoasă ca a mea‟, a spus cântărețul când și-a văzut „copia exactă‟ în carne și oase. 

image

Încrezător în calitățile sale de artist, Talakai s-a prezentat la audițiile emisiunii „The Voice‟, locul unde John Legend are rol de jurat. Înainte să urce pe scenă, cei din culise au observat asemănarea izbitoare a lui Talakai cu Legend.

Tunsoarea, culoarea ochilor, nuanța tenului, barba și inclusiv zâmbetul sunt trăsăturile care îi aseamănă: „Nu, nu sunt rudă cu John Legend‟, a fost primul lucru pe care Talakai a vrut să îl lămurească. 

Citește și: Chrissy Teigen și John Legend, „eroii îndurerați”. Reacții după anunțul devastator făcut de cei doi 

A obținut un loc în echipa lui John Legend? 

În ceea ce privește participarea la emisiunea de talente, „The Voice‟, Talakai a avut, desigur, un singur scop, și anume să obțină un loc în echipa lui John Legend. Asta s-a și întâmplat, deoarece artistul a fost primul jurat care și-a întors scaunul.

Când a observat asemănarea izbitoare cu Talakai, John Legend și-a ridicat sprânceana și l-a descris pe bărbat drept: „O versiune mai înaltă și mai frumoasă ca a mea‟, în ciuda faptului că artistul a fost numit „Cel mai sexy bărbat în viață‟. 

Sosia lui John Legend, o copilărie dificilă 

Când a sosit momentul să își spună povestea, sosia lui John Legend a dezvăluit că parcursul său până în prezent nu a fost ușor. El a avut o copilărie dificilă, deoarece a crescut în plasament până când mama unui prieten l-a adoptat. 

Vezi și: Studiu: Sunt șanse ca fiecare om să aibă în lume o sosie 

Sosiile persoanelor publice

John Legend nu este singura persoană publică care are o sosie. De altfel, Heidi Agan este cunoscută pentru asemănarea sa izbitoare cu Ducesa de Cambridge, Kate Middleton (vezi în galerie foto!), Melissa Baizen este sosia Angelinei Jolie, iar Rebeca Maiellano a impresionat publicul larg pentru trăsăturile sale fizice care o aseamănă izbitor cu Shakira. 

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest, Instagram - @Talakai Recente

emoticoane jpg
Oprah jpg
Kate Beckinsale sursa  Instagram jpg
Britney Spears sursa  Shutterstock jpg
Cher foto  Shutterstock jpg
Noor Alfallah si Al Pacino jpeg
Tom Hanks jpg
kourtney kardashian jpg
Ginnifer Goodwin foto  Shutterstock jpg
nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg