Chrissy Teigen interzice bonele sexi? „Nu se știe niciodată cu bărbații‟

Când vine vorba de angajarea bonelor, Chrissy Teigen este extrem de strictă. Iată care sunt criteriile de care ține cont soția lui John Legend când aduce o persoană nouă în propria locuință! 

image

Oricât de frumos este să fii părinte, unele vedete au recunoscut că nu le este deloc ușor să își îngrijească copiii. Este și cazul lui Chrissy Teigen care spunea, ceva timp în urmă, că atât ea, cât și soțul ei, John Legend‟ „urăsc‟ să aibă grijă singuri de copiii lor. „Avem ajutor în timpul zilei, noaptea, în weekend. Nu știu cum a făcut-o mama‟, mărturisea Teigen, potrivit „Your Tango‟. Ca să se asigure că angajează persoanele perfecte, vedeta ține cont de câteva criterii importante. 

Citește și: Soția lui John Legend, Chrissy Teigen, printre vedetele acuzate de sarcină falsă 

Fără bone sexi! 

În urmă cu câțiva ani, Chrissy Teigen a recunoscut la Săptămâna Modei din New York că nu acceptă în casa ei bone sexi. „Am încredere în John, dar nu se știe niciodată cu bărbații‟, a spus ea. După această declarație, Chrissy a fost criticată în mediul online, iar ulterior, ea a precizat că a fost „o glumă nevinovată‟. 

Vor asista la certuri

Cine lucrează în casa celor doi, trebuie să se pregătească și pentru neînțelegerile dintre Chrissy și John! Asta pentru că Teigen nu se poate abține să își impună punctul de vedere, chiar și când în jurul său sunt angajați. „În mașină, acasă, la aeroport… John, pur și simplu, nu mă poate contrazice‟, a scris vedeta pe Twitter. 

Trebuie să iubească animalele de companie 

Copiii celor două vedete iubesc animalele, în special hamsterii, așa că viitoarele bone trebuie să aibă grijă și de aceste necuvântătoare! Când Teigen și Legend nu sunt acasă, bonele vor fi cele care vor alerga după acești prieteni blănoși. 

Vezi și: Chrissy Teigen i-a adus un tribut fiului ei nenăscut. Tatuajul pe care și l-a făcut i-a emoționat pe fani 

Deschise la călătorii

Având în vedere că vedetele călătoresc în întreaga lume pentru diverse evenimente și copiii lor sunt implicați în aceste plecări. Așadar, oriunde merg copiii, bonele trebuie să îi urmeze! Deși pare o misiune grea, Teigen a spus că le va plăti bonelor toate cheltuielile de călătorie, inclusiv zborurile, bagajele suplimentare, cazările la hotel și comisioanele de la agenție.

Sursă foto: Pinterest 



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg