Chrissy Teigen se trezește noaptea ca să mănânce ouă fierte. La ce o ajută?

Vedetele sunt cunoscute pentru strategiile bizare la care apelează pentru a-și face viața mai ușoară. Și când vine vorba despre combaterea insomniei, celebritățile se întrec în metode inedite. De exemplu, știai că soția lui John Legend, Chrissy Teigen, obișnuiește să mănânce în fiecare noapte ouă fierte ca să doarmă mai bine? 

image

Când ne referim la tehnicile care ajută la inducerea somnului, laptele cald, ceaiul de lavandă, precum și exercițiile de respirație au ieșit din modă pentru anumite celebrități internaționale.

Citește și: Fructele care te ajută să adormi mai repede și să te odihnești corespunzător 

Rihanna, de pildă, spunea în anul 2017 pentru „Vogue Paris‟ că doarme cel mult patru ore pe noapte, iar ca să adoarmă mai repede (după ora 1 dimineața), se uită la spectacole pe televizor. Și George Clooney este prietenul acestui aparat! Actorul povestea pentru „The Hollywood Reporter‟ că reușește să adoarmă doar dacă are televizorul pornit: „Oprirea televizorului mă face să mă gândesc la numeroase lucruri și, odată ce am viziuni, îmi este foarte greu să adorm‟. 

Vezi și: Lifting de vampir, aburirea vaginului sau dormitul ca un cadavru. Metode inedite de înfrumusețare 

Dacă până acum nu ți s-a părut nimic ieșit din comun, ei bine, soția artistului John Legend, Chrissy Teigen, te poate surprinde! Ca să doarmă mai bine, vedeta a spus că mănâncă în fiecare noapte ouă fierte. Modelul apelează la această strategie, deoarece nu adoarme dacă îi este foame și din acest motiv se trezește de cel puțin patru ori pentru a consuma alimentele sale preferate. 

„Oamenii care nu dorm sunt afectați spiritual, emoțional și fizic‟

Kim Cattrall, vedeta din „Sex and the City‟, s-a luptat ani la rând cu insomnia. Tulburarea a afectat-o atât de mult încât în anul 2015, ea a renunțat la rolul principal din piesa „Linda‟. Din fericire, Kim a reușit să își trateze problema cu ajutorul ședințelor de terapie cognitiv-comportamentală. „(Insomnia) era ca o gorilă așezată pe pieptul meu. Devenise ca un tsunami. Eram într-un gol‟, povestea actrița pentru revista „Radio Times‟. Și Christina Applegate a recunoscut că terapia și meditația i-au fost de folos în lupta cu insomnia: „La 20 și 30 de ani obișnuiam să nu dorm. Rămâneam trează toată noaptea. Oamenii care nu dorm sunt afectați spiritual, emoțional și fizic‟, spunea actrița pentru „People‟. 

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg