Chrissy Teigen se trezește noaptea ca să mănânce ouă fierte. La ce o ajută?

Vedetele sunt cunoscute pentru strategiile bizare la care apelează pentru a-și face viața mai ușoară. Și când vine vorba despre combaterea insomniei, celebritățile se întrec în metode inedite. De exemplu, știai că soția lui John Legend, Chrissy Teigen, obișnuiește să mănânce în fiecare noapte ouă fierte ca să doarmă mai bine? 

image

Când ne referim la tehnicile care ajută la inducerea somnului, laptele cald, ceaiul de lavandă, precum și exercițiile de respirație au ieșit din modă pentru anumite celebrități internaționale.

Citește și: Fructele care te ajută să adormi mai repede și să te odihnești corespunzător 

Rihanna, de pildă, spunea în anul 2017 pentru „Vogue Paris‟ că doarme cel mult patru ore pe noapte, iar ca să adoarmă mai repede (după ora 1 dimineața), se uită la spectacole pe televizor. Și George Clooney este prietenul acestui aparat! Actorul povestea pentru „The Hollywood Reporter‟ că reușește să adoarmă doar dacă are televizorul pornit: „Oprirea televizorului mă face să mă gândesc la numeroase lucruri și, odată ce am viziuni, îmi este foarte greu să adorm‟. 

Vezi și: Lifting de vampir, aburirea vaginului sau dormitul ca un cadavru. Metode inedite de înfrumusețare 

Dacă până acum nu ți s-a părut nimic ieșit din comun, ei bine, soția artistului John Legend, Chrissy Teigen, te poate surprinde! Ca să doarmă mai bine, vedeta a spus că mănâncă în fiecare noapte ouă fierte. Modelul apelează la această strategie, deoarece nu adoarme dacă îi este foame și din acest motiv se trezește de cel puțin patru ori pentru a consuma alimentele sale preferate. 

„Oamenii care nu dorm sunt afectați spiritual, emoțional și fizic‟

Kim Cattrall, vedeta din „Sex and the City‟, s-a luptat ani la rând cu insomnia. Tulburarea a afectat-o atât de mult încât în anul 2015, ea a renunțat la rolul principal din piesa „Linda‟. Din fericire, Kim a reușit să își trateze problema cu ajutorul ședințelor de terapie cognitiv-comportamentală. „(Insomnia) era ca o gorilă așezată pe pieptul meu. Devenise ca un tsunami. Eram într-un gol‟, povestea actrița pentru revista „Radio Times‟. Și Christina Applegate a recunoscut că terapia și meditația i-au fost de folos în lupta cu insomnia: „La 20 și 30 de ani obișnuiam să nu dorm. Rămâneam trează toată noaptea. Oamenii care nu dorm sunt afectați spiritual, emoțional și fizic‟, spunea actrița pentru „People‟. 

Sursă foto: Shutterstock Recente

Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg