Matthew Perry, despre idila cu Julia Roberts: „Eram de neiubit!”

„Chandler Bing” din serialul „Prietenii tăi” face dezvăluiri fără precedent despre lupta sa cu dependența de droguri și alcool, dar și despre idila pe care a avut-o cu una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood.

image

Noua autobiografie a lui Matthew Perry, „Prieteni, iubite și acel lucru teribil”, va fi lansată pe 1 noiembrie, însă face deja valuri cu conținutul ei surprinzător. Printre dezvăluirile actorului care au uimit publicul larg se numără și cea despre povestea de dragoste dintre el și „Frumușica”, idilă care a avut loc în anii ’90.

Se pare că cei doi actori s-au apropiat unul de altul după ce Julia a fost cooptată în distribuția serialului „Prietenii tăi”, într-un episod din sezonul al doilea.    

În încercarea sa de-a o cuceri pe Roberts, Perry i-a trimis frumoasei brunete un buchet superb de 37 de trandafiri roșii, însoțiți de o felicitare pe care a scris: „Singurul lucru mai interesant decât faptul că apari în serial este că am, în sfârșit, o scuză să-ți ofer niște flori”. Planul lui Matthew a dat roade. Julia a acceptat să joace alături de el în serial și, drept recunoștință, ea i-a trimis acestuia niște covrigi delicioși.

După o curte asiduuă făcută timp de trei luni, în care își trimiteau zilnic numeroase faxuri, cei doi actori au devenit un cuplu. „Stăteam de trei-patru ori în fața faxului ca să văd cum apare noul mesaj de la ea. Mă bucurau atât de mult, încât, chiar și atunci când eram în oraș, pe la vreo petrecere și vorbeam cu o femeie frumoasă, scurtam discuția doar ca să ajung acasă în fugă și să văd dacă am primit vreun nou fax de la ea”, a dezvăluit actorul în cartea sa.

image

„După aceea, nu ne mai putea opri nimic. Stăteam de vorbă câte 4-5 ore odată. Era clar că ne îndrăgosteam unul de altul. Am lăsat-o să intre în viața și sufletul meu și am devenit un cuplu. Eram deja împreună când am filmat pentru episodul special din «Prietenii tăi», de Super Bowl”, a continuat el să povestească.

Toate le mergeau din plin celor doi amorezi până în momentul în care el s-a decis să încheie totul pentru simplul motiv că se considera „de neiubit”. „Două luni mai târziu, eram singur. Faptul că eram iubitul Juliei Roberts a fost prea mult pentru mine. Eram absolut convins că se va despărți de mine. De ce să n-o facă? Eu nu eram destul de bun pentru ea. Nu puteam fi niciodată destul de bun pentru ea. Eram distrus, îngenuncheat, de neiubit!”, a ținut să precizeze vedeta în privința relației amoroase de șase luni pe care a avut-o cu una dintre cele mai frumoase actrițe din lume.

image

„Așa că, în loc să aștept să mă lovească realitatea inevitabilă de-a o pierde, i-am dat eu papucii frumoasei și inteligentei Julia Roberts. Ea poate că era OK cu faptul că se coborâse la nivelul unui tip de la TV și tipul de la TV n-avea de ce să o părărească vreodată, nu? Ei bine, nici nu vă pot spune ce față a făcut când m-am despărțit de ea! Cât de confuză era!”, și-a încheiat Perry dezvăluirea.  

Foto - Prietenii tăi



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg