Cum l-a „descoperit” Randi pe Edward Sanda

1 79562 original jpg jpeg

Povestea lui Edward Sanda seamănă cu un film de la Hollywood: iată cum l-a descoperit Randi pe Edward şi cum l-a transformat în vedetă peste noapte.

În urmă cu ceva ani, când era doar un adolescent cu vise mari, Edward Sanda l-a cunoscut pe Randi şi i-a spus cât de mult îşi doreşte să cânte. Randi a văzut potenţial în el, dar pentru că era doar un copil pe atunci, l-a sfătuit să îşi perfecţioneze tehnica vocală şi să înveţe să cânte la un instrument. Abia apoi să se gândească la o carieră în industria muzicală. Edward a muncit mulţi ani pentru a-şi îmbunătăţi tehnica vocală şi pentru a învăţa să cânte la chitară, iar anul trecut, Randi l-a adus în echipa Famous Production. Succesul a venit instantaneu, iar videoclipul noii sale piese vorbeşte despre asta.

Noul videoclip, inspirat de propria viaţă

Videoclipul piesei Haine scumpe este inspirat din viaţa sa, arătând cum Randi se decide să îl semneze la Famous Production, casa lui de producţie muzicală, şi reuşeşte să îl propulseze pe culmile celebrităţii.

La doar 19 ani, Edward a devenit artistul momentului. Piesa lui de debut, Doar pe a ta (feat. Ioana Ignat), a provocat frenezie în rândul ascultătorilor. A intrat în topul celor mai difuzate piese pe radio şi TV, fiind no. 1 luni la rând. Este cea mai descarcată piesa românească de pe iTunes şi cea mai căutată melodie românească prin Shazam. În toamna lui 2017 a primit şi trofeul Media Music Awards - Best Shazam.

Cel de-al doilea single al său, Haine scumpe este compus de Şandor Biro, cel care a compus şi piesa "Doar pe a ta".

Despre noua piesă, Edward spune că:

Sper ca „Haine scumpe” să vă placă la fel de mult ca „Doar pe a ta”. Anul 2017 a fost extraordinar pentru mine, iar succesul de care s-a bucurat primul meu single mi-a permis să îmi văd visul cu ochii. Acelasi lucru vi-l doresc şi vouă – să vă vedeţi visurile devenite realitate!Recente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg