Cum l-au ajutat pe Jake Gyllenhaal problemele de sănătate în carieră

Jake Gyllenhaal (43 de ani), actorul din „Love and Other Drugs‟, consideră că problema de sănătate cu care a fost diagnosticat la naștere l-a ajutat să se dezvolte din punct de vedere personal, dar și profesional.  

image

Actorul Jake Gyllenhaal a obținut laude și pentru prestațiile sale în pelicule, precum: „Prince of Persia: The Sands of Time‟, „Southpaw‟ și „Spider-man: Far From Home‟, dar știai că, în tot acest timp, el se confrunta cu o anumită problemă de sănătate? 

Citește și acest articol: Celebrități cu obiceiuri de sănătate bizare. Cine se spală pe dinți de trei ori în șapte zile? 

Fiecare dimineață este o provocare pentru Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal a dezvăluit că, din punct de vedere legal, este orb. Cel puțin asta scrie în fișele sale medicale! Potrivit „Bright Side‟, actorul a fost diagnosticat la naștere cu probleme de vedere, motiv pentru care este nevoit să poarte lentile de vedere și ochelari. De altfel, se pare că actorul deține o pereche specială de ochelari, care creează o experiență vizuală suprarealistă pentru oricine are o vedere normală.

Citește și acest articol: Patru obiceiuri care pot afecta sănătatea ochilor. Renunță la ele! 

Problemele de vedere nu l-au descurajat

Surprinzător este că problema sa medicală nu l-a descurajat! Din contră, se pare că l-a ajutat să se dezvolte în plan personal: „Dimineața nu pot să văd. Văd încețoșat. Înainte să îmi pun lentilele, petrec un moment cu mine însumi. Meditez‟, a dezvăluit el. 

Deficiența de vedere l-a ajutat și în carieră! 

Interesant este că Jake Gyllenhaal a ținut, de multe ori, să își scoată ochelarii sau lentilele de contact în timpul filmărilor, în special când filma scene solicitante. Potrivit actorului, această metodă l-a ajutat să se conecteze profund cu personajele pe care le-a interpretat. De pildă, în filmul „Southpaw‟, când personajul său află că i-a murit soția, Jake își scoate intenționat lentilele de contact pentru a se concentra asupra dialogului. 

Sursă foto: Pinterest Recente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg