Suma surprinzătoare pe care Matthew Perry a lăsat-o în contul său bancar!

La nouă luni de la moartea lui Matthew Perry, s-au aflat noi detalii despre averea pe care actorul a lăsat-o în urmă. Iată câți bani se aflau în contul său personal bancar când s-a stins din viață!

image

La 54 de ani, actorul din serialul „Friends‟, Matthew Perry, și-a pierdut viața după ce s-a înecat în propriul jacuzzi, din cauza unei supradoze de ketamină, care i-a afectat starea de sănătate. Actorul suferea, de asemenea, de boală coronariană și depresie. Vestea decesului a venit ca un trăsnet pentru mulți admiratori, care i-au apreciat activitatea profesională și felul său de-a fi. 

Citește și acest articol: Ketamina, drogul care l-a omorât pe Matthew Perry, tratează cancerul? 

Când tragedia s-a întâmplat, Matthew Perry nu era căsătorit și nici nu avea copii, prin urmare mulți s-au întrebat ce se va întâmpla cu averea actorului pe care a lăsat-o în urmă.

Potrivit publicației „People‟, pe fondul problemelor de sănătate cu care se confrunta, Matthew Perry își făcuse în anul 2009 un testament. În document, el a menționat că își dorește să își lase banii moștenire sub forma unor active, investite în trustul „Alvy Singer Living Trust‟, unde beneficiară este familia acestuia - respectiv tatăl actorului, John Perry, mama sa, Suzanne Morrison, sora vitregă, Caitlin Morrison. De asemenea, pe lista beneficiarilor se află și fosta sa iubită, Rachel Dunn, actrița Lisa Ferguson și producătoarea Robin Ruzan. 

Vezi și acest articol: Courteney Cox susține că are o legătură spirituală cu regretatul Matthew Perry: „Mă vizitează foarte mult” 

Câți bani avea Matthew Perry în contul său bancar când a murit? 

În timp ce activele din trustul „Alvy Singer Living Trust‟ nu au fost încă dezvăluite, unul dintre administratorii averii lui Matthew Perry, respectiv Lisa Ferguson, a reușit să afle câți bani se aflau în contul bancar personal al actorului când acesta a murit.

Ne putem aștepta la o sumă mare, deoarece „marca.com‟ notează că actorul a agonisit, de-a lungul vieții, o avere estimată la 120 de milioane de dolari, dar, potrivit publicației „People‟, actorul avea 1.596.914,47 de dolari în contul său bancar personal la momentul morții sale. 

Sursă foto: Shutterestock Recente

Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg