Cum s-a asigurat Michelle Obama că fetele ei n-o să se tatueze

Când Sasha și Malia Obama au început să discute despre cum ar fi să se tatueze, părinții lor au avut o abordare a subiectului extrem de inedită. Le-au interzis să se tatueze? Nici vorbă!

image

Cu cât părinții își doresc mai mult ca copiii lor să nu facă ceva, cu atât aceștia își pun mai mult ambiția s-o facă. Nici măcar familiile prezidențiale nu sunt scutite de asemenea dinamică. Fostul președinte american, Barack Obama, și fosta Prima Doamnă a Americii, Michelle Obama, știu asta pe propria piele. Totuși cum s-au descurcat ei când a venit vorba despre… tatuajele copiilor?

Cei doi părinți au găsit o soluție surprinzătoare la o problemă des întâlnită în rândul părinților de adolescenți. Michelle și Barack s-au prefăcut că ideea fiicelor lor de a se tatua li s-a părut atât de interesantă, încât le-au spus că vor și ei să-și facă tatuaje cu ele – unele identice, care să reprezinte familia Obama cel mai bine.

Fosta Primă Doamnă a SUA a vorbit despre abordarea ei inedită în decembrie 2022, când a apărut în emisiunea „The Kelly Clarkson Show” și-a fost aplaudată îndelung de publicul aflat în studioul TV pentru modul în care a ales să pună problema cu fiicele ei.

Sasha și Malia Obama aveau 7 ani și, respectiv, 10 ani atunci când s-au mutat în Casa Albă cu noul președinte al Americii de-atunci. Așadar și-au petrecut cea mai mare parte a preadolescenței și-a adolescenței sub privirile tuturor. Nici nu-i de mirare că fetele și-au dorit să-și exprime personalitatea într-un mod mai rebel. Totuși părinții lor au avut leac de comportamentul lor rebel și-au știut imediat cum să pună problema când Sasha și Malia și-au dorit primul lor tatuaj.

„Le amenințam pe fetele noastre”, a spus Michelle Obama lucrurilor pe nume, în 2022. „Dacă-ți faci tatuaj, ne facem și noi unul identic și apoi îl arătăm lumii întregi pe TikTok. Dacă le arăți copiilor că ce eace-și doresc ei este atât de interesant, acel ceva devine prea puțin interesant în ochii lor. Vă imaginați cum ar fi arătat Barack Obama cu o inimioară pe umăr?!”, a conchis soția fostului președinte american.

Fostul șef de stat american a avut aceeași idee cu zece ani înainte, adică prin 2013, când a vorbit cu cei de la „The Today Show” despre niște tatuaje identice în familia Obama, care aveau să facă furori pe internet. „Ne-am dorit să le facem să nu mai considere tatuajele ceva atât de atrăgător și să le convingem să renunțe la acest mod de rebeliune”, a dezvăluit atunci celebrul tătic.

Totuși abordarea soților Obama le-a făcut pe cele două fiice ale lor să renunțe complet la tatuaje?

Nu chiar. Când s-au făcut mai mari, fiicele prezidențiale au cochetat din nou cu această idee. Se pare că Sasha Obama și-a făcut un balon mic pe braț chiar anul acesta. Cel puțin așa ne informează Daily Mail, care susține că e posibil ca tatuajul să fie permanent. Acum, însă, nu mai e așa o dramă pentru Michelle și Barack, având în vedere că Sasha are deja 22 de ani, e majoră, poate face orice, iar mama ei și-a schimbat între timp părerea despre această artă corporală.

„Tatuajele nu trebuie politizate!”, a ținut să precizeze Michelle Obama. „Cei mai mulți copii care au tatuaje, piercing-uri sau unghii false nu-și doresc decât să-și exprime sinele, să-și facă cunoscută individualitatea”, a adăugat fosta Prima Doamnă în „The Kelly Clarkson Show”.

foto - Shutterstock



Recente

George Michael  foto   Shutterstock jpg
soții Beckham  foto   Instagram jpg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg
Dudley Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2249337991 jpg
Snapinsta app 462030422 18022603226581291 5365278647779100844 n 1080 jpg
Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg
Laura, Ada si Adela Retreat Vama Veche  jpg
terapia prin țipăt  foto   Shutterstock jpg