Cum să arăţi bine fără machiaj

1 79939 original jpg jpeg

În mod surprinzător, în ultimii ani, tot mai multe fete preferă naturaleţea. Renunţarea la produsele cosmetice sau adoptarea unui machiaj natural a devenit o modă. Dar cum poţi să ai un ten perfect? Descoperă-ţi frumuseţea, ţinând cont de următoarele sfaturi:

Ce zici de mici schimbări în nutriţie?

”Eşti ceea ce mănânci” este o expresie foarte adevărată. Probabil ai observat că alimentaţia bogată în grăsimi şi zahăr duce la apariţia coşurilor şi la alte probleme dermatologice. Nu zice nimeni că trebuie să renunţi definitiv la produsele alimentare care-ţi plac, ci trebuie să le consumi fără să exagerezi. Include în dietă mai multe alimente care conţin fibre, fructe şi legume. Şi cel mai important, bea suficientă apă.

Doza zilnică de vitamine

Pentru piele sănătoasă şi elastică, este nevoie de vitamine. Întreaga sănătate depinde de doza zilnică de substanţe nutritive. Vitaminele care nu trebuie să-ţi lipsească sunt B, C şi E, plus retinol, seleniu, biotină şi zinc. Acestea menţin tegumentul sănătos.

Odihneşte-te

Somnul este necesar pentru sănătatea interioară, cât şi cea exterioară. Lipsa somnului se reflectă în aspectul pielii (cearcăne, coşuri, riduri), dar poate să provoace şi probleme de sănătate. Recomandate sunt 7-8 ore de somn.

Spală-te cu apă rece

Spală-te dimineaţa pe faţă cu apă rece. Acest truc reîmprospătează pielea, o arată mult mai odihnită şi radiantă. Vei vedea diferenţa.

Sprâncenele trebuie să aibă forma corectă

Asigură-te că forma sprâncenelor este cea mai potrivită pentru forma feţei pe care o ai, mai ales în zilele în care machiajul lipseşte. Acelaşi lucru este valabil şi pentru genele tale, care ar trebui să fie bine îngrijite, astfel încât, chiar şi fără machiaj, să arate minunat.

Îngrijeşte zilnic pielea

Indiferent de cât de obosită eşti, nu trebuie să existe nicio scuză pentru rutina de îngrijire a pielii. Dacă nu ai grijă de piele, atunci să nu te întrebi de ce arată aşa cum arată fără machiaj. Foloseşte în fiecare zi crema hidratantă, iar săptămânal aplică un mască pe bază de ingrediente naturale.Recente

Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg