Cum să foloseşti uleiul de migdale ca demachiant

1 73237 original jpg jpeg

Ai nevoie de un demachiant care aduce beneficii pielii în alte moduri? Te-ai gândit vreodată la uleiul de migdale? După cum ştii, acest ulei minunat are multe beneficii asupra sănătăţii pielii şi părului.

 Uleiul de migdale este adesea inclus în mai multe produse de îngrijire a pielii,deoarece are efecte pozitive asupra ei. Este un antioxidant uimitor,care ajută la reducerea efectelor nocive ale soarelui şi semnelor de îmbătrânire. Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile pe care le are uleiului de migdale asupra pielii.Dar ştiai că uleiul de migdale este un foarte bun demachiant?Atunci când alegi un demachiant,probabil,te uiţi mereu după cel mai eficient. Dermatograful şi rimelul sunt două produse cosmetice rezistente şi nu se îndepărtează prea uşor. Multe femei din lume au folosit acest ulei pentru elimina machiajul ochilor cu uşurinţă.Spre deosebire de alte demachiante pe care le găseşti pe piaţă,uleiul de migdale nu conţine substanţe toxice care pot provoca daune pielii. Acesta este delicat pe piele şi,desigur,îndepărtează machiajul fără probleme.

Citeşte şi:Reţete de demachiante naturale pentru pielea uscată

Atunci când foloseşti uleiul de migdale ca demachiant,nu trebuie să apeşi cu putere. Pielea din zona ochilor este mult mai sensibilă şi,dacă este bruscată,liniile fine pot deveni mult mai vizibile.

Un alt motiv pentru care uleiul de migdale este un foarte bun demachiant este că nu lasă reziduu uleios pe piele. Folosindu-l,pielea va deveni mult mai catifelată şi curată,pentru că machiajul,murdăria şi alte impurităţi vor fi îndepărtate de pe faţa ta.

Dacă ai pielea uscată sau o afecţiune a pielii,cum sunt eczema,psoriazis,etc,folosind ulei de migdale ca demachiant este cea mai bună soluţie. Acesta va calma

şi va reduce senzaţia de mâncărime şi exfoliere.

Cum să foloseşti uleiul de migdale ca demachiant: Paşii pentru îndepărtarea machiajului sunt foarte simpli.

-  Ai nevoie de o cantitate potrivită de ulei de migdale,pe care-o pui pe o dischetă demachiantă sau îl pui pe palmă şi masezi uşor pe toată faţa,concentrându-te pe zona ochilor. Apoi,înmoaie o dischetă de bumbac în apă de trandafiri şi îndepărtează excesul de machiaj rămas.

-Aplică mai mult ulei dacă rimelul este rezistent la apă.

-Clăteşte cu apă călduţă după ce ai terminat de îndepărtat machiajul.

Citeşte şi:Untul de cacao,poţiunea magică pentru piele!

De asemenea,poţi aplica ulei de migdale direct pe pielea curată,seara,înainte de culcare. Lasă-l să acţioneze peste noapte şi va lucra ca o magie pe pielea ta,lăsând-o hidratată şi radiantă.

Credit foto:stylecraze.com



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg