Cum scapi de bărbia dublă. Exerciţii şi tratamente pe care le poţi face acasă

1 74794 original jpg jpeg

Până acum ai încercat să o ascunzi cu eşarfe sau pulovere cu guler înalt, însă odată cu venirea sezonului cald aceste trucuri nu mai sunt de folos. Aşadar, află cum poţi scăpa definitiv de bărbia dublă.

În primul rând,trebuie să ai răbdare. Bărbia dublă nu a apărut peste noapte,ci este o consecinţă a kilogramelor în plus,dar şi a pierderii elasticităţii pielii. În acelaşi timp,bărbia dublă se poate moşteni ereditar. Desigur,bărbia dublă poate fi îndepărtată chirurgical,dar ai nevoie de o perioadă de recuperare. Mai simplu este să încerci aceste exerciţii şi tratamente naturale.

Mestecă gumă

Pentru a scăpa de bărbia dublă este important să-ţi tonifici musculatura facială. Cel mai simplu exerciţiu este să mesteci gumă,deoarece aşa vei încorda toţi muşchii. Ai grijă să alegi o gumă fără zahăr. În plus,mestecatul gumei îmbunătăţeşte sănătatea orală,protejând gingiile. Mestecă gumă de 2-3 ori pe zi,fără să te grăbeşti.

Mască cu unt de cacao

Dacă bărbia lăsată apare în urma pierderii elasticităţii pielii,atunci este recomandat să aplici regulat unt de cacao. Încălzeşte o cantitate mică de unt de cacao în cuptorul cu microunde,apoi masează zona,cu mişcări dintre bărbie spre găt. Ideal ar fi să aplici unt de cacao în fiecare seară,înainte de duş.

Mască cu albuşuri

Tot pentru a creşte elasticitatea pielii,încearcă masca cu albuşuri. Aceasta conţine proteine care îmbunătăţesc aspectul pielii. Bate două albuşuri cu o lingură de lapte,una de miere şi puţină zeamă de lămâie. Adaugă 2-3 picături ulei esenţial de mentă. Aplică masca în zona gâtului şi pe bărbie şi las-o să acţioneze 30 de minute. Îndepărteaz-o cu apă caldă şi repetă tratamentul zilnic.

Masaj cu lapte

Pentru a tonifia pielea,masajul cu lapte este o soluţie la-ndemână. Pune câteva picături de lapte pe bărbia şi masează până când se usucă pielea. De asemenea,poţi amesteca miele cu lapte până obţii o pastă,pe care o întinzi pe bărbie. O laşi 10 minute să acţioneze,apoi o îndepărtezi cu apă călduţă. Repeţi de două ori pe zi.



Recente

Men in Black  foto   Imdb jpg
Acesti nativi au noroc pe 4 octombrie datorita Lunii in Scorpion  Sursa foto shutterstock 2381801813 jpg
Jennifer Aniston  foto   Shutterstock, Instagram jpg
apocalipsa  foto   Shutterstock jpg
frigider  foto   Shutterstock jpg
Helen Hunt  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie  sursa foto   Shutterstock jpg
miri  Shutterstock jpg
Pamela Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Kris Kristofferson  foto   Shutterstock jpg
FBFxm1l   Imgur png
Pamela Hicks  foto   India Hicks jpg
shutterstock 2455767973 jpg
WhatsApp Image 2024 09 20 at 10 29 02 jpeg
NAFD 1(1) jpg
femeie în vârstă  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, infertilitatea  sursa   Shutterstock jpg
Blanket Jackson  foto   Shutterstock jpg
Joan Rivers  foto   Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (1) (1) jpg